Şimdi Ara

Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji devi Samsung'un Galaxy S20 modellerini tanıtacağı lansman etkinliğine sayılı günler kala, cihazların detaylarıyla ilgili sızıntılar da devam ediyor. Yeni bilgiler XDA geliştirici forumunun genel yayın yönetmeninden geldi.



    Ayrıca Bkz.250 milyon Microsoft kullanıcısının verilerine yetkisiz erişim sağlandı



    Ekran hızları varsayılan olarak 60Hz'ye ayarlanacak



    İlk bilgi Samsung Galaxy S20 Ultra adı altında piyasaya sürülecek olan Galaxy S20 serisinin en üst modeli ile ilgili. Diğer modellere kıyasla 108 MP çözünürlüklü ana kamera ile gelecek olan cihazın tek farkı bu olmayacak. Sızan bilgilere göre Galaxy S20 Ultra akıllı telefon modelinin gövdesi paslanmaz çelikten yapılacak. Samsung, Galaxy S6 modelinden bu yana, cihazların gövde malzemesi olarak havacılık sektöründe de kullanılan alüminyum alaşımı tercih ediyordu. 2020 yılında ise bu durum uzun bir sürenin ardından değişmiş olacak.





    İkinci bilgi ise Galaxy S20 serisinin ekran yenileme hızları ile ilgili. Bildiğiniz üzere bu cihazlar 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Ancak kutudan varsayılan olarak 60Hz'ye ayarlanmış bir şekilde çıkacakları belirtiliyor. Pil ömrünü optimize etmek adına alınan bu karar neticesinde, kullanıcılar cihazın ekranını 120Hz moduna kendileri geçirecekler. Ekranda ise görüntünün daha akıcı olacağı ve bunun sonucunda da pil süresinin azalabileceği uyarısı yer alacak.








  • söylenenlere değil de tanıtıldığında bakmak lazım güya Note10'da da paslanmaz çelik vardı sonra gördük ne olduğunu.

  • Çıkana kadar her gün bir s20 haberi yapacaklar.

  • 2000 doler kesin ciğer ciğer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    note 10 mu kullanıyorsun ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung zaman zaman duyurdukları ile çıkardıkları ürünlerle çelişen bir marka konumunda

  • 5G yoksa at çöpe.
  • Maalesef ayfon gibi aynı anda kameraların hepsini kullanamazsa yine gereksiz özelliklerle dolu sırf işte biz yaptık bakın bu özelliklerimiz var diye çıkacak piyasaya ancak kullanan olmayacak gibi... Yanlış biliyor/hatırlıyor olabilirim ancak 2k ekranımız var bakın diye piyasaya sürdükleri telefonlar 1080p ayarlanmış olarak geliyordu 2k sonradan seçiliyordu vs vs yani samsunga güvenim kalmadı maalesef, kaldı ki apple'ın ayfon 7ye verdiği desteğin 10 da birini s8e vermiyor samsung buradan da başarısız oluyor maalesef... Neyse umalım da bu yanlışlarını yeni telefonunda düzeltsin

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Tabi yaa 5g yaklaşık 3 sene sonra yayılır ama sen çoktan bi üst modele geçmiş olursun en azından avrupa ve ABDde oyle olacak. 5Gden en fazla yararlanacağın ülke çin. Batı çok hantal bu geçişte en az 3 yıl bazı ülkeler 5 yılda tamamlayacak bu geçişi hatta doğu avrupa 7 yıl ila 10 yıl ama sen 5g olmazsa çöpe at! Türk aklı işte avrupada bir telefonu 5-6 yıl kullanırlar bizimkilerde kullanamayacağı teknolojiyi olmazsa çöpe at der!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradığım özellik gelmiş

  • şu kamera tasarımına bak, apple'ı taklit etmeden duramıyor android markaları. ,

    apple bir tasarımı ilk çıkardığında herkes dalga geçer (kamera tasarımına ocak denmesi gibi) sonra herkes beğenir ve kopyalanmaya başlanır.
  • Bu S20, S10'un devamı olacak S11 mi aslında? (Ne garip bir cümle oldu:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung mantıklı kararlar alıyor , cam , plastik nereye kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dominexsus

    Tabi yaa 5g yaklaşık 3 sene sonra yayılır ama sen çoktan bi üst modele geçmiş olursun en azından avrupa ve ABDde oyle olacak. 5Gden en fazla yararlanacağın ülke çin. Batı çok hantal bu geçişte en az 3 yıl bazı ülkeler 5 yılda tamamlayacak bu geçişi hatta doğu avrupa 7 yıl ila 10 yıl ama sen 5g olmazsa çöpe at! Türk aklı işte avrupada bir telefonu 5-6 yıl kullanırlar bizimkilerde kullanamayacağı teknolojiyi olmazsa çöpe at der!
    Eylül’de 5G’li iphone’lar tanıtılacak. Tanıtıldıktan sonra iphone forumlarına gir de bak ağlama duvarına dönecek değer kaybından ötürü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesi ve iç gövdesi paslanmaz çeliktir. Arka kapak kısmı pek mümkün değil.

  • 5G hemen gelmeyecek ülkemizde ticari alanda uygulamaların basit pilot ya da kısıtlı kurumsal uygulamalar olarak bu sene sonuna doğru başlamasını bekliyorum ancak son kullanıcıya dönük uygulamalar için (FWA çözümleri hariç) frekans ihalesi yapılması lazım yoksa gösterişten ibaret olur mevcut frekanslarla ayrıca LTE performansı da düşer frekansları kırpılacağı için.

    Ancak bu sefer frekans ihalesi konusunda çözülmesi gereken konular var, zira LTE ihalesinin üzerinden henüz 5 sene bile geçmemiş olması, geçtiğimiz senelerin (2019 hariç) operatörler için finansal olarak çok zorlu geçmesi, ihale modeli gibi sorunlar var bunların halledilmesi ve artık tahsis mi ihale mi ne yapılacaksa bunun bitmesi en erken 2021 yılı gibi gözüküyor. Bu süreç sonrasında son kullanıcıya dönük 5G uygulamalarını görmeye başlarız yani 2021 yılı içerisinde gibi tahmin ediyorum ama tabii bir anda her yerde 5G olmayacak muhtemelen. Daha dar ve elit/yoğun sahalarda uygulamalarını göreceğiz, sonrasınıda uzun vadede genele yayılacak.

    Hal böyle, ben kendi nazarımdan bakında bu sene sonuna doğru 5G artık orta segmentte dahi lansmanı yapılacak telefonlarda. Haliyle bu saatten sonra hele de bir amiral gemisini 5G olmadan almamak lazım diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 24 Ocak 2020; 11:54:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Niye direkt 20 den başlıyor isimlendirme?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O metal yuzeyin ustune umarim rengine gore boyali metal olarak ta gelmez. Kilif veya basit kullanimda pul pul dokuluyor! ... Sirt kiliflar bile riskli ... Samsung kendi orjinal resmi sert kiliflari da mevcutken aman dikkat edin derim...

  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Yine mi bu tip yorumlar yapmayın Gına getirdiniz Apple kendisi bu kadar savunmuyor keza tam tersi olanlar içinde lafım aynı. Sanki ocak benzetmesini markalar yapıyormuş gibi... Kumanda benzetmesini de Apple yapmadığı gibi... Ama Apple note serisi çıktığın da ağır eleştirmişti. Bu kadar büyük cep telefonu olur mu diye baktı ki Note phablet serileri tuttu kendisi plus ve Max serilerini çıkardı. Şimdi Apple büyük ekranlı her modeli taklit tükürdüğünü yalamış mı oluyor sizin düz mantığınıza göre...
    Bence iyi ki de çıkarmış. Bırakın teknolojiyi fanatizm duygularınız ile bağdaştırmayın. Bu kadar marka fanatikliği futbol fanatiği taklidi gibi oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasa çelik arka kısım çam manzeme ne farklı olucakki düştügünde tuzla buz :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.