Şimdi Ara

Katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr 2019, 6 Şubat'ta satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Motorola'nın katlanabilir akıllı telefon modeli Motorola Razr 2019'un, geçtiğimiz Aralık ayında ön sipariş için hazır olması planlanıyordu. Ancak şirket yüksek talep nedeniyle ön sipariş tarihini ileriye çektimişti. Yapılan açıklamalara göre akıllı telefon artık satışa hazır.



    Ayrıca Bkz.Tesla, araçlarının kendiliğinden hızlandığı iddialarını reddetti



    1.500 dolardan satılacak



    Motorola Razr 2019 için ön siparişler 26 Ocak tarihinde ABD'de başlayacak. Diğer bölgelere ise ne zaman geleceğine dair bir açıklama yapılmış değil. Cihaz ön sipariş yapan kullanıcılara gönderilmeye başlanırken, 6 Şubat tarihinde ise mağazalarda satışa sunulacak. Şirketin konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde: "Motorola Razr'ı 26 Ocak tarihinde Verizon, Walmart ve motorola.com'da, 6 Şubat'tan itibaren de mağazalarda satışa sunacağımız için heyecanlıyız."





    Dikey olarak katlanabilen Motorola Razr 2019, tasarım olarak teknoloji meraklısı büyük bir kesim tarafından beğeni toplamıştı. Cihaz en yeni amiral gemisi akıllı telefonların donanımına sahip olmasa da, şirket bu cihazın tasarım yönünü ön planda tuttuğunu belirtiyor. 1.500 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan Motorola Razr 2019'un ne denli başarılı ve sorunsuz bir katlanabilir akıllı telefon olduğunu ise önümüzdeki süreçte göreceğiz.








  • Ürünlere 2019 gibi tarih ile isim vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Alacak kullanıcıyı için biraz daha bekleyeyim 2020 modelini alayım gibi bir psikolojiye sokuyor bence.

  • Son dönem banal telefon haberleri içinde ilgimi çeken tek ürün Razr diyebilirim. Eski ile yeniyi çok güzel bir araya getiriyor. Ekranın ömür döngüsü haricinde düşündürücü olan tek nokta pil kapasitesi.

  • Tam katlanmiyor kavisli bukuluyor yani Samsung gibi tam katlanma durumu yok ! Saglamligi beklenenden iyi cikacaktir :) . Amerika ozellikle ciddi talep gorecektir :) . O yuzden gecikmeli cikiyor :) .

  • O kalınlıkla ne anladık katlanmasından...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahmin ettiğim gibi, yine ve yine Verizon Wireless.

    Öte yandan tasarım ve karizma olarak şahane bir şey olmuş yeni RAZR. Kapağı aç konuş, bitince kapat ve cebine koy. Ayrıca beklenenin çok daha üzerinde satar Motorola bu telefonu, ülkesi Amerika ve Avrupa'da... Bize gelse bile 1500x10=15000 lira. Bire kendine, biri RTE'ye :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.