Şimdi Ara

Godfall'un 2019'un Başında Hazırlanan Oynanış Fragmanı Sızdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Game Awards 2019 etkinliğinde resmi olarak duyurulan Godfall'un geçtiğimiz yılın başlarında hazırlanan oynanış fragmanının tamamı internete sızdı.

Fragman eski olduğu için oyunun final sürümü kalitesini yansıtmıyor.

Yayıncılığını Gearbox Publishing ve geliştiriciliğini Counterplay Games'in üstlendiği üçüncü şahıs fantezi loot ve yakın dövüş odaklı aksiyon oyunu Godfall 2020'nin sonlarında PlayStation 5 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[Godfall] [Video] - Full Internal Early 2019 Teaser. Metacritic Journos Scores are a Joke, No this Teaser does not Represent the End Quality. Remember "Get woke go broke" from r/PS4

• Ps4 te bile kimse bu oyunu oynamaz.
  • Yalnız şu kılıç savaşlarının etkileşimli olmasını seviyorum çok oyunculu da muhteşem saracak gibi gözüküyor
  • Çokta matah değil ama fena da değil.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Merak ediyorum şu uzuv kopma olayının gerçekleşmesi için daha kaç nesil bekleyeceğiz ? 20 senede bir tane bile blade of darkness seviyesine çıkabilen oyun gelmez mi ya

• quote:

Orjinalden alıntı: porsux

Merak ediyorum şu uzuv kopma olayının gerçekleşmesi için daha kaç nesil bekleyeceğiz ? 20 senede bir tane bile blade of darkness seviyesine çıkabilen oyun gelmez mi ya

İsteseler yaparlar. Düzgün yapabilen indie oyunlar dışında yok. SW'de bile kaç oyundur floresan gibi ışın kılıcı kullanıyoruz. Opsiyonel de yapmıyorlar. Tamamen mature rating muhabbetinedir.

Bu arada oyunu oynayan kör olur.

• çok fazla god of war havası sezdim oyunda gerek kamera açışı olsun,gerekse savaş mekağniği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.