Şimdi Ara

Pocophone serisinin ikinci telefonu hakkında ilk teaser yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısa süre önce Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka haline gelen Poco, Pocophone serisi kapsamında piyasaya sürülecek ikinci akıllı telefonun ilk resmi teaser'ını yayınladı.



    Ayrıca Bkz.Realme yeniden Türkiye'de! İşte Realme telefonların Türkiye fiyatı



    Casusluk dizilerinin fragmanı tarzında hazırlanan videoda “Sezon 2 Bölüm 1”den bahsedilmesi yeni serinin ilk akıllı telefonunun yolda olduğuna işaret ediyor. Bu yıl Pocophone serisi kapsamında en az üç modelin piyasaya sürüleceğini hatırlatalım.






    Hedef daha geniş bir kitleye ulaşmak



    2018 yılında satışa sunulan Pocophone F1, üst sınıf özellikleri ve uygun fiyatıyla "bütçe dostu amiral gemisi" olarak lanse edilidi. Şirket ilk modelin başarısını tekrarlamayı hedefliyor. Ancak bu kez farklı modeller ile daha geniş bir kitleye ulaşacaklar.








  • Redmi var işte, ne gerek var Pocophone'a ? Xiaomi ve alt markalarından aşırı derecede soğumaya başladım.

  • Pocophone F1 çok güzel ve bütçe dostu bir cihazdı. Umarım aynı çizgisini korur. Yoksa zaten Xiaomi ve Redmi de var yani.

  • .

  • Poco F1 in cazibesi işlemci ve fiyatından kaynaklanıyordu. 3 model çıkacak deniyor. Üst segmentte aynı şeyi tekrarlarsa tutar. Ancak orta segmentte Redmi Note gerçeği ve alt segmentte ise Samsung m20 ve muadilleri o zaman yoktu. Meizu aslında işlemci ve fiyat olarak şu an en iyisi ama onlarda yazılım, güncelleme ve marka imajından kaybediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.