Şimdi Ara

Dying Light 2 de ertelenen oyunlar kervanına katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2020’nin bahar döneminde çıkmasını beklediğimiz ve Polonyalı stüdyo Techland tarafından geliştirilen zombi temalı oyun Dying Light 2’den üzücü bir haber geldi. Geliştiricinin yapmış olduğu açıklamaya göre oyun, süresiz olarak ertelendi.



    Ayrıca Bkz.PC için 3 aylık Game Pass aboneliğinde büyük indirim



    Erteleme duyurusu, Techland CEO’su Pawel Marcewka’nın imzasının yer aldığı bir not eşliğinde oyunun resmî Twitter hesabından yapıldı. Detayların paylaşılmadığı açıklamada, “Kendi vizyonumuzu gerçekleştirmek daha fazla zamana ihtiyacımız var.” ifadesine yer verilmiş.





    Techland tarafından alınan kararda detaylara yer verilmemiş olması şirketin önümüzdeki günlerde yeni bir açıklamayla daha karşımıza çıkabileceği anlamına gelebilir. Polonyalı geliştiricilerden art arda gelen erteleme haberleri haliyle oyuncuları üzüyor. Hatırlanacağı üzere Polonya merkezli CD Projekt Red’in Cyberpunk 2077’si de yaklaşık beş ay süreyle ertelenmişti.






    Son olarak, Dying Light 2’nin E3 2019’da yayınlanan oyun için videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.










  • Umarım Bannerlord'a sirayet etmez bu furya.Şayet bu Bannerlord için çok iyi oldu, ölü doğmaması için.Şayet bu diğer bir çok oyun ertelenmeseydi, Bannerlord ile aynı dönemde çıkacaktı ve öyle büyük oyunlar arasında tabiki insanlar parasını ona göre kullanacaktır.Ama bu iyi bir imkan oldu Bannerlord için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 21 Ocak 2020; 12:22:15 >
  • Doğru, meydan biraz olsun boş kalacak ve Bannerlord daha iyi pazarlanma şansı yakalayacak.

    Ne var ki erken erişimde çıkacak olması ideal versiyonuna ulaşmamız için belki 2022, 2023’leri beklememizi gerektirecek. Yine de özledik, gelsin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Sony PS5i daha mı erken çıkarmak istiyor bu kadar ertelemeyi anlamış değilim

  • İzlediğim video lardan beklentim çok yüksek değildi zaten ilk oyunun üzerine çok bir şey koyamamışlar izlenimi veriyordu. Yapımcı firma bunu düşündüyse doğru bir hamle bence

  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar dün geliştirilmeye başlanmadı. Yıllar sürüyor oyun yapmak

  • Cyberpunk ve Avengers'tan sonra dying light 2'den de böyle bir açıklama gelmesi next gen konsollarla mı alakalı acaba diye sorgulatıyor. Reddit'te de insanlar bununla ilgili teori ve spekülasyonlar da bulunuyorlar. Açıkçası oyun sektöründe bu ertelemeleri ben olumlu buluyorum. Gerçekten vizyon sahibi stüdyolar, tam istediği gibi olana kadar bırakmıyorlar işi, bu ertelemeye ya da maliyetin artmasına sebep olsa dahi.
  • Bu oyun 2021’de çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • global ekonomik kriz var insanların oyunlara dökecek parası kalmadı

  • ..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.