Şimdi Ara

Microsoft'un modern simgeleri Windows 10'da görünmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, geçtiğimiz Aralık ayında 100'den fazla ürünün simgesini yeniden tasarlamaya başladığını duyurmuştu. Gelen haberler ise bu simgelerin yakın bir tarihte tüm kullanıcılara ulaşacağı yönünde.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 10 Pro canlı olarak görüntülendi



    Şimdilik görev çubuğunda kullanılıyor



    Şirket duyuru yaptığı tarihten bu yana Windows simgelerini yenilemek için var gücüyle çalışıyor diyebiliriz. Microsoft'un Fluent Design (Akıcı Tasarım) tasarım anlayışını temel alan bu yeni simgeler, bir Reddit kullanıcısının duyurduğu üzere şimdilik sadece görev çubuğuna gelmiş durumda ve Windows Insider programına üye olan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.





    Microsoft, tasarladığı bu modern simgeleri, geri bildirimleri dikkate alarak yapacağı küçük değişiklikler ve düzeltmelerle birlikte tüm kullanıcılara sunmayı planlıyor. Ancak, Microsoft'un yeni simgelerinin Windows 10 Kasım 2019 güncellemesi veya daha eski sürüm kullanıcıları için mevcut olup olmayacağı henüz belli değil. Şirketin konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.








  • Windows guzel adimlar atiyor. Mac OS e gore tasarim konusunds cok geride kalmisti. Telefon ve bilgisayar arasinda da guzel bir kopru kurmaya calisiyorlar. Umarim bu ilerleyisini devam ettirir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mac OS’a göre bi hayli gerideler ama adamlar da korkuyor değişim getirmeye, kaç yıllık Windows. Metro deneyeceklerine düzgün şeyler deneselerdi olurdu belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere o windows logosunu 7 veya 8 deki kadar büyük yapın startisback ile windows 7 nidaları atarken bir orjinale geçelim dedik minnacık ikon ve öküz gibi kutularla karşılaştık. Ayıptır ya,neden biz kullanıcılara 7 ve 8 deki düz menüyü sunmamaya uğraşıp android çakması logolar kullanıyorsun ? Mac os un geriside diyenler vista ve 7 ye baksınlar bence windows kendi eliyle verdi birinciliği. BVista ve 7 deki tasarımları korusunlar, hatta öyle bir windows versinler ki startisback i artık satın mı alırlar bilemem ama sistem hafifliği diye bir özgürlük yok 10 da. Sonra neden 7 kullanıyoruz da hede hede... Ver vista arayüzünü 7 arayüzünü bir de kendi arayüzünü sun,rocket dock tarzı mac os gibi ortada ikonlar sun ama bize karışma ! Sürümü güncel tut animasyona,görev çubuğuna karışma, istersek g kasa mercedes gibi takılalım istersek w222 gibi. Bu kadar.

  • Bence piyasa acilen şu materyal tema saçmalığından vazgeçmeli. Tamam mobil de belki gideri varda ikonlar bence Vista'da ki gibi olmalı.

  • Windows, tasarım dili olarak kendi içinde gelen uygulamalar ile bütün olamadı, çoğu kişinin beğenmeme temeli bu aslında. Windows Explorer çok temel bir program ama, Windows 10 geçişinde tasarımı degismeliydi, sistem yarım yamalak duruyor. Her şeyin geçirilmesi çok zor fakat adım adım bir geçiş de olmadı. Benzer sorun Android'de var fakat üreticilerden dolayı var, Microsoft bunu tek başına başarıyor. Mesela eski Android sürümlerinde, uygulamalar sistem temasını secebiliyordu bu durumda üreticinin tasarım anlayışına uygun bir uygulama oluyordj fakat test etmesi imkansız bir durum tabii. Şimdi çoğu üretici sistem temasını materyal olaraka bırakıyor. Açıkçası Samsung'un yeni OneUI arayüzü tüm uygulamalar ile bütün olabilse çok güzel gözükür. Apple bunu başarıyor aslında, Mac'de iOS'da ister 3.parti ister sistem uygulaması olsun benzer tasarım dilini paylaşıyorlar.





  • çok güzel görünüyor

  • güzel görünüyor acaba hangi sürüm kodu ile yayınlandı ?
  • https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/er42k0/its_happening/

    Başlamadı
    Arkadaş Startisback adlı bir uygulama kullandı ve oradan bu semboller ortaya çıktı.
    Bunu da habere yazsaydınız iyi olurdu, böyle sadece clickbait oldu

  • Ben de beğendim.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 22:5:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu senden modern simge değil "kararlı" ve "güvenli" OS istiyoruz. Otur sıfır.

  • update ler yüzünden karman çorman olan bir işletim sistemi bunlar simgelerle uğraşıyor. rekabetsizlik ne kadar kötü...

  • Microsoft'un her işini beğeniyorum Windows hariç. Özellikle explorer ve iexplore rezalet uygulamalar. Office ise kasmaktan başka işe yaramıyor. Telemetri servislerinden bahsetmiyorum bile...<br />Ama açın birkaç mobil uygulamasını indirin. Hesap makinesini, outlooku bir deneyin.Ücretsiz hizmetleri ücretli hizmetlerinden daha iyi çalışan başka bir firma tanımıyorum zaten.

  • windows 10 disk kullanımı çok yoğun olan bir sistem bu işi bir türlü hafif hale getiremediler

  • Begenmedim

  • Şu windows düşmanları windows kullanmayı bıraksa da herkes rahat etse. Her haberde yok şöyle kötü, yok böyle kötü silah mı dayadılar kafanıza kullanmayın beğenmiyorsanız.

  • Daha bir klasöre şifre koyma imkanı vermeyen mikrozort zaten tema paketleriyle yapılabilen şeyleri yenilikmiş gibi sunuyor.... Boş işler bunlar ben de sıfır verdim...
  • .

  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Yanlış Bilgi
    K.b



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BZWT -- 29 Ocak 2020; 3:1:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.