Şimdi Ara

Samsung Mobile CEO'su Dj Koh'un görevine atanan yeni isim belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, yıllık yönetici atamalarını Aralık ayında gerçekleştirdi. Ancak bazı yasal durumlar nedeniyle açıklanması geciken listede en dikkat çeken atama ise, Samsung Mobile CEO'su Dj Koh'un koltuğunu başka bir isme devretmesi oldu.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 10 Pro canlı olarak görüntülendi



    Başarılı bir karnesi var



    Açıklanan yeni atamalara göre Roh Tae-Moon, Samsung'un akıllı telefon bölümünün yeni başkanı olarak Dj Koh'un yerini devraldı. Roh Tae-Moon, yirmi yılı aşkın bir süredir Samsung şirketinde çalışıyor ve özellikle akıllı telefonlar konusunda uzman bir isim. Şirkete göre Roh Tae-Moon masaya yeni fikirler getirebilecek kapasiteye sahip ve bu da Samsung'un akıllı telefon pazarondaki liderliğini sürdürmede kritik öneme sahip olacak.



    DJ Koh



    Akıllı telefon bölümünün yeni başkanının, özellikle başarılı bir karar verme sürecine sahip olduğu belirtilirken, şirketin ürettiği akıllı telefon modellerinin maliyetlerinin düşürülmesinde önemli roller oynadığı ifade edilmiş. Samsung'un orta segment akıllı telefon stratejisinin şekillenmesinde de katkıları olan Roh Tae-Moon, 11 Şubat tarihinde tanıtılacak olan Galaxy S20 serisi ile birlikte ilk kez dünya çapında sahneye çıkacak.








  • Daha önceden orta segment akıllı telefon stratejisini bu adam yaptıysa her gün yeni telefon çıkartır bu adam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.