Bildirim
2si1 | Yılın oyunları seçildi. Yeni yılda hangi oyunlar geliyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yeni Yıl saçlarla birlikte geliyor :)
-
güzel sohbetiniz için teşekkürler
-
2020'ye girdik donanımhaber hala 90 yapımı dandik arayüz kullanıyor. sitenin sahibi reddit'e quora'ya falan hiç girmiyor mu mesut bey?
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Microsoft Starwars isim haklarını alıp güzel bir oyun yaparsa çok iyi olur. Ayrıca Resident Evil zamanında ben Dino Crisis serisini çok seviyordum, Xbox'a geçince oynayamamıştım ve tutmamıştı da Dino Crisis 3 onu Remake yaparlarsa RE2 gibi bir şey olursa tadından kesinlikle yenmez diyorum. Ayrıca Resident Evil 3'ü de heyecan ile bekliyoruz . Ve Ps1 zamanında öyle çok efsane vardı ki hepsinin remake'i yapılsa hepsi de tutar. Vagrant Story, Legacy of Kain , Parasite Eve, Silent Hill, Clock Towers , Medal of honor 1 ve MoH Underground(o dönem için efsane idi) ,Tecmo super shoot soccer, Broken Sword, Rival Schools,...Bu oyunların neredeyse hepsi Remake olarak gelirse tutulur!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X