Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 2 önümüzdeki ay tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, 11 Şubat'ta yapacağı etkinlikle birlikte yeni amiral gemisi Galaxy S20 ve yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip'i tanıtacak. Gelen haberler ise şirketin Şubat ayında bir de Samsung Galaxy Watch 2 akıllı saatini görüyücüye çıkaracağı yönünde.



    Ayrıca Bkz.Cooler Master, şırınga tasarımlı termal macun tüpünü "uyuşturucu" yüzünden değiştirdi



    MWC 2020'de tanıtılabilir



    Samsung konusunda güvenilir haberlere imza atan Galaxy Club'ın raporuna göre şirket SM-R840 model numarasına sahip bir akıllı saat modeli geliştiriyor. Samsung'un önceki akıllı saat modellerine benzer şekilde numaralandıran bu modelin Galaxy Watch 2 olma ihtimali ise oldukça yüksek. Ne yazık ki şimdilik cihazla ilgili ortaya çıkan tek detay, pilinin 330 mAh kapasitede olacağı.





    Tüm bunlara ek olarak yeni akıllı saatin 24-27 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtılması bekleniyor. Bahar veya yaz aylarında piyasay sürülmesi beklenen Galaxy Watch 2'nin fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.








  • 1 hafta gitsin şarj herkes alır. gitmiyor ki 1 hafta. huaweinin saatlerinde var 2 hafta gidiyor ama özellik ve kullanım çok kötü...

  • Galaxy Watch kullanıcısıyım. Gear S2 ne kadar hayal kırıklığı yaşattıysa, GW o kadar memnun etti beni... Şarj 3 gün yetiyor. Özellikle spor yaparken çok faydalı oluyor. Ayrıca dahili gps ve sesli görüşme özelliği çok güzel... Tek kötü yanı whatsapp uygulması olmayışı ve foto mesajlarını görüntüleyememesi...

  • 330 mAh pil hayal kırıklığı yaratır. en azından bir hafta pil ömrü vadetmesi lazım artık.
  • Pil muhabbetlerini bir kenara atmak gerekiyor arkadaşlar.

    Performanslı, tam akıllı saat = Maksimum 3 gün pil.

    Benim bazı isteklerim var Samsung'dan. GWA 2 kullandım en son, şimdi kolumda Apple Watch Series 5 var.


    1) Yeni GW2 saat en az 16GB hafıza ile gelmeli. Apple Watch Series 5 saatte 32GB hafıza var.

    2) Nabız sensörü daha güvenilir olmalı. 90 iken bir anda 60 göstermemeli.

    3) Tizen'in yol haritası belli olmalı. Şuanda Tizen 4.0.0.3 var. İnternette "Tizen 5" aratınca hiçbir şey çıkmıyor. Apple saatlere ne zaman güncelleme geleceği, neler ekleneceği belli.

    4) GW2, EKG çekebilmeli.

    5) Saat şekilleri tamamen özelleştirilebilmeli. Samsung saatlerde "WatchFace" mezarlığı var. Bazılarının tipi güzel oluyor gerçekten ama hiçbir şekilde özelleşmiyor.

    6) Son olarak saatten bağımsız Samsung Health tamamen elden geçmeli. Uygulama şuanki haliyle çöp bana kalırsa...




  • Galaxy Watch kullanıyorum maratoncu yum GPS sık sık devre dışı kalıyor servisi aradım format atın dediler attık pek fazla bir şey değişmedi en son Atina maratonu'nda 35 kilometreden sonra hiçbir şey yok kahroldum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.