Şimdi Ara

İlk God of War Oyununun Yönetmeni PlayStation 5'in Geç 4 Hafta Sonra Tanıtılacağını Düşünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    2020'nin son aylarında PlayStation 5'in çıkacağını biliyoruz ancak şu ana kadar elimizde neredeyse hiçbir resmi bilgi yok. Sony henüz bir şey açıklamadığı için, çoktan çoğu bilgisini paylaşan Xbox, neredeyse sürekli gündemde. Geçtiğimiz günlerde de Sony E3'e katılmayacağını açıkladıktan sonra, oyuncular iyice hayal kırıklığına uğradı.
     
    Ancak Sony'nin en değerli oyunlarından biri olan orijinal God of War'un yaratıcılarından David Jaffe, PlayStation 5'in en fazla 4 hafta sonra gösterileceğini söyledi. Bir takipçisinin serzenişi üzerine David Jaffe, "PS5 en fazla 4 hafta sonra gösterilecek. Sony şu anda sadece Xbox'ın konuşulduğunun farkında ancak PS5'i gösterdikten sonra bu durumu değiştirmek kolay."
     
    Ayrıca PlayStation 4'ün de yine Şubat ayında gösterildiğini söyledi. PlayStation 5, 2020'nin son aylarında çıkacak.








  • hadi hayırlısı o zaman :-)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gelsin de ps4 ü satıp kredi çekip alayım bekliyoruz :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony 2013 E3'de Microsot'a baya gönderme yapmıştı onun ekmeğini baya yedi, şimdi Microsoft'un eli baya güçlü acaba böyle bir şey yaşarım çekincesi mi var da E3'e katılmıyor?
  • Duyuru dönemlerinin en güzeli de bu zamanlar; yeni konsol duyuruları. PS4 duyurusu harikaydı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Artık gösterin şunu be mübarek ortadan çatladık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Hangi elimiş o. MS nin eli varmış da bizim mi haberimiz yokmuş yahu. MS başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye çalışırken ( bakiniz remedy QB bkz . Rise of Tomb Raider time exc) Sony haldir haldir studio açıp geliştiricilerine dünya imkan sağlıyordu. Sonuç şu an Sony nin elinde imsomniac ile birlikte 15 exc oyun geliştiren dev bir oyun dev timi var. MS de ne var son bir kaç ayda çöplerden oluşturduğu takımlardan başka. Yav MS nin kafa değişmediği sürece Sony Santa Monica yıl MS ye bedava verse MS nin elinde çıkacak oyun yine boktan yine kinect tarzı bir oyun olurdu. Adamlar eline aldığı elini degdirdigi her şeyi mok ediyorlar örnek RARE mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sadece cihazı görmeyi beklemiyorum. Tüm teknik ve yazılımsal özelliklerini ve gamepad in de tüm özelliklerini girişlerini çıkışlarını geriye uyumluluk olayının teknik anlamda ve tüm ps4 oyunlarını ayırtetmeksiniz çalıştırıp çalıştıramadığını vs yani herşeyiyle görmek istiyorum!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Capsler havada uçuşuyordu hatırlar mısın.
    Yoshi nin giftlerj star wars dan giftler üzerinde Xbox PS yazan riperlarin savaşı vs harikaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Fanlar arasındaki atışmaları açıkçası hayal meyal hatırlıyorum zira sabaha karşıydı. Ama Sony açısından benzer performansı bekliyorum.

    Yine sabahlamaya değer bir duyuru olacaktır.
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    "MS de ne var son bir kaç ayda çöplerden oluşturduğu takımlardan başka. "

    Ninja Theory,Obsidian,Inixile,Playground Games,Initiative (yıldızlar karması) ne ara çöp takımlar oldu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz gelsin artık fiyatını görelim ona göre hazırlık yapıcaz 🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps3 çıktığında avmlerde kimse ellemesin diye pleksi kafeslerin içerisinde tutuluyordu sobra yazık konsollar havasızlıktan bi kaç model o şekilde heba olmuştu. Gerek 4 yerine 5 yazılması gerek dualshockdaki minimal görsel değişiklikler ve kapalı kapılar ardında yazılanlar konuşulanlar, tasarım olarak bizi pek vooouv dedirtecek bir cihazın beklemediğini gösteriyor.Ama oyun anlamında bizi fazlasıyla tatmin edecek çıldırtacak iceriklerin geleceğini düşünüyorum.15 tane exclusive oyunla koca nesli tamamlamayalım yeter...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam 16 şubattaki etkinliklerinde ayrıntılı bir şekilde gösterilecek konsol,büyük ihtimal onu işaret ediyor.
  • Sony'nin elinde ne var Kasatka kardeş? 5 tane kaliteli oyun onlar bittikten sonra konsolu kapat gitsin başka bir şey mi var cihazda? Multiplatform oynayayım desem oyunlara habire para harcayıp duracaksın. Gamepass yok, güçlü değil, Access daha pahalı, bugün Xbox One alan adam 200 küsür tane oyunu Gamepass alarak alıp oynayabiliyor bir Ps4 alan adam ise oyunlara yüzlerce tl para dökecek. Ayrıca Obisdan, Ninja Theory, Playground Games'e çöp diyen birisini kaale bile almamak gerekiyor.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Mutlak Sıfır damladı hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony işini bilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarız harika ex oyunlar gösterirler ps5 grafiği ile tabi ! konsol tarafında dedikodular mı doğru çıkar yoksa dedikoduları ezip geçecek şekilde mi görecez bakalım umarım iyi bir konsol dehşet oyun görüntüleri görürüz. Xbox tarafıda artık güçlü game pass büyüyor her ay güzel oyunlar ekliyorlar satın aldığı güzel firmalar var hellblade 2nin fragmanındaki görsele de bakınca sağlam konsol sağlam oyunlar geliyor amma hani böyle sonynin ex oyunlarıyla yarışacak aynı seviyelerde oyunlar görebilirmiyiz emin değilim microsofta bu konuda güvenim yok o sonyi subatta xboxı e3te göreceğiz ikiside harika olmalı ki biri tekel olup s.....çmasın :=)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakin olun konsolun çıkmasına 1 yıl var. PS4 hala satıyor TLOU2, Ghost of Tsushima geliyor. Bu oyunlardan sonra PS5'e odaklanırlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.