Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn PC Versiyonu Sadece Bir Başlangıç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Horizon: Zero Dawn'dan sonra başka PlayStation özel oyunları da PC'ye gelecek gibi görünüyor.

Dün Kotaku, Sony'nin planlarına yakın üç farklı kaynaktan edinmiş olduğu bilgiler sonucu Horizon: Zero Dawn'ın bu yıl içinde PC'ye geleceğini rapor etti.

Kotaku editörü Jason Schreier bunun sadece bir başlangıç olduğunu ve ileride daha fazla PlayStation özel oyununun PC'ye geleceğini düşünüyor.

Jason Schreier bu konuda yalnız değil. Yine oyun basının en güvenilir sitelerinden biri olan Eurogamer'dan Tom Phillips de aynı şekilde düşünüyor ve "hangi platform olursa olsun herkesin harika oyunlara erişebileceği bir gelecek bizleri bekliyor diyor. Tom Phillips'e göre bu oyunlardan biri Dreams olacak.

LittleBigPlanet geliştiricisi Media Molecule tarafından geliştirilen Dreams 14 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkacak. Geliştirici ekip geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, oyunu ileride olabildiğince çok insana ulaştırmak istediklerini belirterek diğer platformların sinyalini vermişti.

Ayrıca Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti beyzbol oyunu serisi MLB The Show'un 2021'den itibaren PlayStation dışındaki platformlara da geleceği duyuruldu.

• Dreamsin bence de multiplatform olması lazım ama hzd şaşırttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu duruma itiraz eden burada Ps4 kullanıcılarıı olacak. Ülkemizde maalesef konsollar alım gücünün üstünde olduğu için o konsolu alan kişi kendini özel hissetiyor ve başka platformlarda bu oyunun olmasını istemiyor. Temel neden bu aslında yoksa bu oyunları Pc oyuncularının da oynaması insanları niye rahatsız eder ki?

Ayrıca exc oyun konsepti dışarıdan iyi gözükse de işin içine girildiği zaman konsol kullanıcılarının sadece bir kısmının oynadıklarını da görüyorsunuz. Mesela God of War son oyunu harikaydı oynadım bitirdim ama satış rakamlarına bakıldığı zaman 24 Mayıs 2019 tarihli haberde 10 milyonu geçtiği haberi çıkmış. O günden bugüne 5 daha biz ekleyelim etsin 15 milyon. 106 milyon kullanıcından 15 milyonu sadece bu oyunu oynamış, ayrıca bunların kaçı bitirmiş o istatistik yok şu an elimde.Yani demem o ki bu oyunların Pc'ye gelmesi iyidir insanlar diledikleri platformda diledikleri oyunları oynaması bence gayet güzel bir olaydır.

• İnsanların ps4 e özel oyunların pc ye çıkmasını istememesinin sebebi, o oyunlar için zaten konsolu aldıklarıdır bu ülkede çok az konsol zevki için alıp oynayan vardır hele ki oyun fiyatları bu kadar yüksek iken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sonynin multiplayer oyunları egsye geliyor. Dreamsin pcye gelmesi anormal değil. Önemli olan gowlar vs gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun kutulusu bile 50-60tl ye düştü. Kaç yıllık oyun,Pc'ye de gelmesi gayet güzel haber.Oyun Türkçe çıkmadığı için oyunu beğenmeyen enterasan bir tayfa vardı.İngilizce biliyorsanız konusu ve grafikleriyle gayet güzel bir oyun.Pc'ye çıkacağı için de bir grup zaten Türkçe'ye çevirecektir.

Not : Yeni nesil konsollar için müşteri kitlesi olarak kritik nokta Pc oyuncuları.Xbox bunu farklı yollarla deniyor.Sony ise Pc için meydanı Xbox'a bırakmak istemiyor.Pc'ye exclusivelerini getiriyor.Bence gayet güzel bir rekabet.
    Sony Ceo'su yıllar evvel rakiplerinin Xbox olmadığını Pc olduğunu dile getirmişti

Horizon: Zero Dawn PC Versiyonu Sadece Bir Başlangıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 17 Ocak 2020; 14:43:50 >

• Sıra "God Of War" da , bunları PC ye getirmek zor bir iş değil zira zaten hali hazırdaki hurdalar , arayüz giydirilmiş X86 sistemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 17 Ocak 2020; 15:25:51 >
  • Tlou, Gow, Uncharted, Bloodborne bu gibi oyunlar Playstation markası ile tamamıyla bütünleşmiş excler PC'ye geleceklerine hiç ihtimal vermiyorum.Days Gone olabilir ve belki aynı kalite de bir kaç oyun daha onun dışında küçük çaplı oyunlar gelecektir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bloodborne gelse de 60 fps oynasam. konsolda kasa kasa oynamak bu başyapıta hakaretti resmen.
  • Gow unc ve last of us çıktığı an exc oyun dönemi bitmiştir. Kazanan pc oyunculuğu olacaktır. Çok sevdiğim Sony bir markasınıda bok etmiş olacak . Moral bozmaya gerek yok cebimizden konsol parası çıkmayacak pc’den yola devam .. tek cıhazda tüm oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KrallŞaplakçı

Gow unc ve last of us çıktığı an exc oyun dönemi bitmiştir. Kazanan pc oyunculuğu olacaktır. Çok sevdiğim Sony bir markasınıda bok etmiş olacak . Moral bozmaya gerek yok cebimizden konsol parası çıkmayacak pc’den yola devam .. tek cıhazda tüm oyunlar
    Aynen öyle. PC ile yola devam.. Bas torrente insin kafa rahat olacak..

:((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden buraya yazalım,sıradaki oyunlar;

Bloodborne
    Days Gone
    Uncharted Collection 1-2-3
    Dreams

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam parasını ödemezsem orgazm olamıyorum

• Spiderman ve Days gone gelmesini isterdim. Ratchet & Clank, infamous second son da var tabi.

• Bloodborn'u bekliyorum gelirse efsane olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: KrallŞaplakçı

Gow unc ve last of us çıktığı an exc oyun dönemi bitmiştir. Kazanan pc oyunculuğu olacaktır. Çok sevdiğim Sony bir markasınıda bok etmiş olacak . Moral bozmaya gerek yok cebimizden konsol parası çıkmayacak pc’den yola devam .. tek cıhazda tüm oyunlar

Exc oyunların pc'e gelmesi niye moralini bozuyor anlamıyorum bir pc oyunu konsol'a gelince ağlayan PC'ci görmedim ben.

• Sadece Sony oyunları için ps4 almıştım.Konsolu satmanın zamanı geldi.

• JackTim kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle deme epik store exc olan oyunları görünce ağlayan steam fanları gördü bu gözler. Sanki epik store exc olunca pcde oyun açılmıyormuş gibi. Herkesin desteklediği bi platform var işte. half life 3 çıksa ve konsollarada geliyor olsa pc tarafındanda karşı çıkan olur mutlaka. Bu arada ben çıkmasından dolayı üzülmüyorum konsolun övülecek tek bi yönü vardı oda exc. onunda yok edecekler ps markasıda yok olacak mutsuzluğun bundan. Ben exc biterse konsol almam yani neden pc nin yanına ikinci bi cıhaza para vereyim. Uygun fiyat deseniz teknoloji hızlı gelişiyor ileriki zamanlarda uygun fiyata yeni nesil konsollardan daha iyi donanım toplanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 17 Ocak 2020; 17:10:13 >
  • God of War isterük.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.