Şimdi Ara

WhatsApp reklam stratejisi iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hisselerin artışı ile birlikte WhatsApp sohbet platformuna ödediği rakam toplamda 21.8 milyar dolara ulaşan Facebook'un bu yatırımı gelire çevirmek istediği uzun zamandır konuşuluyor. Ne var ki firma buna cesaret edemedi.



    Şimdilik reklamsız



    Bir süredir WhatsApp durum mesajlarının arasına tam ekran açılacak şekilde reklam durumları yerleştirileceği biliniyor ve uygulamanın kodları arasına da bu değişiklik entegre edilmeye başlanmıştı.



    Ayrıca Bkz.Tam kablosuz kulaklık sınıfında Apple mutlak hakim



    Gelen bilgilere göre Facebook bir süreliğine WhatsApp reklam işinden vazgeçmiş görünüyor. Reklam stratejisi için oluşturulan ekibin de dağıtıldığı ve kodların da temizlendiği belirtiliyor. Böylece 1.6 milyar kullanıcıya ulaşan WhatsApp, bir süre daha reklamdan arınmış bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.



    Facebook bundan neden vazgeçti bilinmiyor ancak uygulamanın geliştiricileri Jan Koum ve Brian Acton'un reklam politikası yüzünden Facebook ile ters düştüğü ve sonrasında görevlerini bıraktığı da gelen bilgiler arasında. Bu ikilinin hazırladığı kullanıcı sözleşmesinde WhatsApp içerisinde reklam verilecekse bunun mutlaka önceden kullanıcılara bildirilmesi gerekiyor.








  • Şu whatsapp haberlerinin altına Telegram whatsapp dan daha güzel dip notunu otomatik ekleyin artık her seferinde biz yazıyoruz 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu WhatsApp i gelen giden ne varsa kayıt altına alacak Bi çözüm yokmu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.