Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: :: Nokia 5700 XpressMusic ::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: :: Nokia 5700 XpressMusic :: Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
husnuweb

6 Temmuz 2008; 10:24:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: enginilhan

öncelikle herkese meraba
telefon ucuz kadıköyde iş bankasının karşısında simit sarayının orda.300ytl...kvk garantili olması lazım ya da genpa işte...
ikinci olarak bluetoothla gelen şeyler gelen kutusunu kaydediliyo.ordan nasıl taşıyoruz galeriye filan sanki bulamadım çok karıştırmadım ama.taşıyabiliyomuyuz?bi de direkt olarak bluetoothla alınan şeyleri başka bi klasore kaydetme imkanımız yokmu.öyle bi ayar warmı?ben sadece bi kaç saat bakabildim tele çok değil.ve bunların cevabıı bulamadım.bi de hafıza kartı diye bişey yok galeride filan.diğer telefonlardaki gibi hafıza kartını açamıyorum.hafıza kartını seç diyorum boş ve dolu kısım şu kadar filan die yazıyo.bunları nasıl ayarlarız bana anlatabilirseniz sewinirim....şimdiden teşekkürler....cevabınızı acil bekliyorum....

300 YTL çok iyi fiyatmış. Sağolasın yer için.

DH Ultima Online Grubu
fatal_hand

6 Temmuz 2008; 12:01:59 

quote:

Orjinalden alıntı: enginilhan

öncelikle herkese meraba
telefon ucuz kadıköyde iş bankasının karşısında simit sarayının orda.300ytl...kvk garantili olması lazım ya da genpa işte...
ikinci olarak bluetoothla gelen şeyler gelen kutusunu kaydediliyo.ordan nasıl taşıyoruz galeriye filan sanki bulamadım çok karıştırmadım ama.taşıyabiliyomuyuz?bi de direkt olarak bluetoothla alınan şeyleri başka bi klasore kaydetme imkanımız yokmu.öyle bi ayar warmı?ben sadece bi kaç saat bakabildim tele çok değil.ve bunların cevabıı bulamadım.bi de hafıza kartı diye bişey yok galeride filan.diğer telefonlardaki gibi hafıza kartını açamıyorum.hafıza kartını seç diyorum boş ve dolu kısım şu kadar filan die yazıyo.bunları nasıl ayarlarız bana anlatabilirseniz sewinirim....şimdiden teşekkürler....cevabınızı acil bekliyorum....

Bluetoothla gelen şeyleriilk önce açıyorum daha sonra kaydet diyorum kaydediyor.Bluetootla alınanlar gelen kutusuna aktarılıyor.Ama senin de sorduğun gibi bi klasöre aktarılır mı bilemiyorum.Telefon senin dediğin gibi telefon hafızası hafıza kartı hafızası diye ayrılmamış.hepsi bi arada duruyor.Zaten istediğin zaman dosyaları hafıza kartına ve ya telefona kaydedebiliyorsun.

jaka­®

6 Temmuz 2008; 12:19:33 

quote:

Orjinalden alıntı: hackercrash

Arkadaşlar telefonu alalı iki hafta oldu ve beni uyuz etmeye başladı arkadaşımdada var onda hiçbir problem yok ama telefonu açarken açma tuşuna basıyorum açılıyor gibi oluyor ama pin kodu sorulan yer gelmeden tekrar baştan açılıyor Açtıktan sonrada telefon eskiden hemen şebekeyi bulup çekiyodu şimdi ise 30 sn yi buluyo çekmesi bilgisi olan veya çözümüne ilişkin bir fikri olan var ise bekliyorum.Bu sorun sizce yazılımsal mı donanımsal mı?

Soruma cevap verecek olan?

hüsü-man!

6 Temmuz 2008; 13:54:06 

bnde 5700 almayı düşünüyordum ama kırmızı foto olayı beni cok korkuttu ve soğudum.Yani pek telefon deiştirme taraftarı deilim.5610 5310 ve 5710 arasında seçim yapmam lazım yardımcı olun.Ama hepsinin bariz sorunları var onlarıda dikkate alarak cvplarsanız sevinirim

jaka­®

6 Temmuz 2008; 14:31:43 

quote:

Orjinalden alıntı: hüsü-man!

bnde 5700 almayı düşünüyordum ama kırmızı foto olayı beni cok korkuttu ve soğudum.Yani pek telefon deiştirme taraftarı deilim.5610 5310 ve 5710 arasında seçim yapmam lazım yardımcı olun.Ama hepsinin bariz sorunları var onlarıda dikkate alarak cvplarsanız sevinirim

Valla kardeş kımızılık sorunu ışığı doğruy olarak kullandığın zaman ortadan kalkıyo bence ... saydığın telefonlar arasında symbianlı tek teefon 5700 kararını kendin ver derim ama fiyatına göre perforrmansı çok iyi bir telefon 5700 bence

kucugunum

6 Temmuz 2008; 22:45:16 

arkadaslar ya 4-5 aydır kullanıyorum bu telefonu ve son derece memnunum telefondan yana bı sıkayetım yok ama benım bı sorunum var.

sorun kulaklıkla ılgılı telefonun orjınal kulaklıgını bılıyosunuz kullananlar.sımdı hanı bu kulaklık uzerındekı kontrol tusları varya bende onlar calısmıyor 1 hafta oldu bu sorunla karsılasalı.daha once boyle bı sorunum yoktu kulaklık bozuk dıcem ama ses gelıyor ses alıyorum.ama dedıgım gıbı kontrol tuslarını kullanamıyorum sesını dahı yukseltıp azaltamıyorum.yanındakı kucuk yerı assa yukarı yaptım ama onunla ılgılıde degıl normalde o devre dısı bırakıyordu kullanımı ama yaptım assada ındırdım yok yukarıda cıkardım yok..

ayrıca eskıden kulaklıgı takdıgım zaman donanım secın yazısı gelmıyordu sımdı ıse bu yazı gelıyor ıste Kulaklık,Muzık Kulaklıgı,Arac Kıtı fılan.

sızce bu sorun kulaklıktan mı kaynaklanıyor yoksa telefondan mı.

(ben gunun her saatınde pc basında olmadıgım zamanlar kulaklık kulagımda dolasan bırsıyım yanı muzık olmadan yapamıyorum kı telefondan da bellı oluyor zaten onun ıcın bu muzık tusları cok ıyı oluyordu.ayrıca bu orjınal kulaklık fıyatı ne kadar bılenınız varmı)

he bırde arkadaslar ya bu hızını hangı programla ogrenıyoruz programın download lınkını fılan verırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucugunum -- 6 Temmuz 2008; 23:16:54 >

fatal_hand

7 Temmuz 2008; 12:24:20 

Bence o adaptörden kaynaklanan bir sorun.Bende de oluyor pek fazla kaliteli bir cihaz değil adaptör.İnternette 92Ytl olarak görmüştüm kulaklıkla.Ama bilemiyorum dışarda ne kadar.

hüsü-man!

7 Temmuz 2008; 16:12:10 

quote:

quote:

Valla kardeş kımızılık sorunu ışığı doğruy olarak kullandığın zaman ortadan kalkıyo bence ... saydığın telefonlar arasında symbianlı tek teefon 5700 kararını kendin ver derim ama fiyatına göre perforrmansı çok iyi bir telefon 5700 bence

5310 veya 5700 desem ne dersinn??

ARIKAN

9 Temmuz 2008; 15:57:56 

quote:

quote:

quote:

Ben kullanıyorum eylülden bu yana çok memnunum.kesinlikle 5700 al derim.sanki müzik seti gibi.

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
buraaakkk

10 Temmuz 2008; 18:00:50 

5700 ın sesiyle 5610 un ses seviyesi arasında fark varmı??

jaka­®

12 Temmuz 2008; 17:07:19 

quote:

quote:

quote:

5310 ile 5700 ı karşılaştırman bile saçma derim Ek yönleri 1)flash 2) symbian 3)3G 4) İşlemcisi Nokıanın en hızlı ,işlemcisi vs.

buraaakkk

12 Temmuz 2008; 22:08:26 

2. elini kaça bulabilirim bu telin

jaka­®

13 Temmuz 2008; 11:43:59 

quote:

Orjinalden alıntı: buraaakkk

2. elini kaça bulabilirim bu telin

Bilmiyorum ne kadar paran var söle ona göre alıabilirsin veya alamazsın diyim ?

wahdet35tr

13 Temmuz 2008; 20:29:56