Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: :: Nokia 5700 XpressMusic ::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: :: Nokia 5700 XpressMusic :: Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fatal_hand

31 Mayıs 2008; 20:41:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım ben telefonumu yeni adlım(5700).Joystickte hiçbir sorun yaşamadım.yukarı tuşunda azcık problem oluyor ama ben 1 gün gibi kısa bir sürede alıştım.Eminim sende alışırsın.Gönül rahatlığıyla alınabilecek bir telefon.
bir de arkadaşlar program yüklerken sertifika sorununu nasıl çözülüyor?telefonu 2007 yılına ayarladım açtım kapattım ama yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_hand -- 31 Mayıs 2008; 20:41:58 >

ARIKAN

31 Mayıs 2008; 20:59:51 

samby signet sitesine gir üye ol şifreni al.bu forumda signet yapma şekli açıklanmıştr.ona uyarak signet(imazalama) yı yap sonrada otomatik signet proğramını yükle ve bilgsy. da sürekli signet yaparsın ve de telefonuna yükleme yaparsın bunun başka yolu yok.proğram alanı başlığında hepsi var sevgiler..

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
deli_yek

31 Mayıs 2008; 22:28:33 

dışa verdiği ses nasıl...n73 ve 6233 e kıyasla...kamera kırmızı mevzusu noldu takip edemedim...336 liraya buldum sıfır 2 yıl garantili...12 taksit...fiyat nasıl...

btrlp92

31 Mayıs 2008; 22:45:33 

quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

dışa verdiği ses nasıl...n73 ve 6233 e kıyasla...kamera kırmızı mevzusu noldu takip edemedim...336 liraya buldum sıfır 2 yıl garantili...12 taksit...fiyat nasıl...

nerden buldun ya o fiyata bi söylermisin bende almayı düşünüyorum??

|C¤|Ne Mutlu Türk'üm Diyene|C¤|

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
ARIKAN

31 Mayıs 2008; 22:49:27 

KIRMIZILIK KAMERASINDA VAR.SES ÇOK İYİ MÜZİK ÇALAR GİBİ O DEDİĞİN TELEFONLARDAN KAT KAT ÜSTÜN VE DE İYİ KESİNLİKLE AL DERİM.SEVGİLER

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
deloyloy

31 Mayıs 2008; 22:59:56 

o joystickle oyun oynanabiliyonuz mu yaw?

bi de ekranı film izlemek için iyi mi yaw?Kaliteli ama 2.2''.40 cm öteden bi film izlenir mi mesela?

fatal_hand

1 Haziran 2008; 8:49:10 

ben en ucuz 375e bulmuştum.Seninki daha iyiymiş.6233 ü bilmem ama n73 den daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum

deloyloy

1 Haziran 2008; 11:54:27 

quote:

Orjinalden alıntı: fatal_hand

ben en ucuz 375e bulmuştum.Seninki daha iyiymiş.6233 ü bilmem ama n73 den daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum

N73ten nasil daha iyi??perfoprmans yonuyle biliyorum da muzik olarak mi bahsediyorsun?

Peki bu cihaz ben sabahlari yuruyus yaparken(arkadasimla) muzigi acip cepte dinlenebilir bir cihaz midir?hoparlorden yani acik havada dinlenebilir mi cepten(ama sessiz bir ortam buradaki acik havalar)

fatal_hand

1 Haziran 2008; 16:00:25 

quote:

Orjinalden alıntı: deloyloy

quote:

N73ten nasil daha iyi??perfoprmans yonuyle biliyorum da muzik olarak mi bahsediyorsun?

Peki bu cihaz ben sabahlari yuruyus yaparken(arkadasimla) muzigi acip cepte dinlenebilir bir cihaz midir?hoparlorden yani acik havada dinlenebilir mi cepten(ama sessiz bir ortam buradaki acik havalar)

performans ve müzik 5700 daha iyi.Merak etme o yürüyüşü bu telefonla çok rahat yapabilirsin.n73 ün sesi yüksek ama 5700 da düşük değil.Ama kamerada n73 5700a fark atar.

deloyloy

1 Haziran 2008; 18:53:45 

vAZGEÇTİM 5700 DA N81 DE ÖZELLİKLE N81 5 PARA ETMİYOR ARKADAŞLAR...N81'İ 3 YERDE DENEDİM n81 ÇOK DAHA BERBAT..5700 DAHA İYİ BİLE BENCE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deloyloy -- 21 Haziran 2008; 17:32:43 >

fatal_hand

2 Haziran 2008; 13:43:40 

quote:

5700 -->> N81

2.2''-->>>2.4'' Ekran boyutu

2.5mm-->>3.5mm AV konnektor(5700da niye 2.5mm giris var anlayabilen varsa(sozde xpress musicc)

QVGA-->>>VGA Video cekimi

taş gibi Joystick--->>Atanmış oyun tuşları+Naviwheel

900mAh-->>1050mAh Batarya yuk birikimi(siz hesap edin omrunu)

btooth+kizilotesi--->>>btooth+wifi (kizilotesi out wifi in)

jbenchmarktan islemci hizina baktim:

363mhz---->>355mhz

64 mb RAM-->>96mb RAM

zamanla pörsüyüp eğri büğrü durup hizayı bozan tuşlar(özellikle 1,2 ve 3 tuşları)--->>>mis gibi rahat rahat yumuşacık tuşlar:

kırmızı fotograflar--->>normal fotograflar(bu kırmızılık sorunu yeni tellerde aşılmış.bunu anladım)

Bence 5700 alacaklar 3-5 ay sabretsin mis gibi bi telefonu(n81 or 8gb) 600~ytl ye kapsın..vereceğiniz 400'e değmez.

Özellikle 2. el de bakın.çünkü milletimiz kamerayı düşük gördü mü geri veriyor.bilmiyorum daha alan var mı da?sonuçta şu anki fiyatına millet onu almaz.Düşçeek.şimdi diyeceksiniz senin burada neişin var git başka yere..Bence aldığınız teli övüp de insanları yanlış yönlendirmeyin derim.ee tabi insan biraz kaliteli malzemeden yapar be kardeşim.saygılar..

Dostum o kadar bilgi o kadar olumlu bilgi verdik.Almayacaksan alma ama niye telefonu kötülüyorsun?Senin fikrine göre öyledir.Gelip 5700 bölümüne n81le kıyaslıyorsun.n81 tabiki daha güzel ve daha kaliteli olacak.Şuanki fiyatları karşılaştırırsan bile anlarsın bunu.

çeLLo!

3 Haziran 2008; 16:06:32 

Ben internetten araştırıp 2-3 oyun yükledim (Fifa,PES...) ama telefon ekranı boyutunda değil küçücük..5700'a göre oyun filan nereden indirebilirim.?
Bir de herhangi bir video'yu telefon için çevirirken 3g'ye mi çevireceğim ve fps filan kaç olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeLLo! -- 3 Haziran 2008; 17:02:09 >

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
fatal_hand

3 Haziran 2008; 19:45:17 

video yüklerken 3gp ye çevireceksin.ama pc suite ile atarsan kendisi otomatik çeviriyor.Oyun için de google a s60 oyunları yaz çıkıyor.

Bu arada arkadaşlar biri bana bu sertifika olayı için yardımcı olabilir mi?program oyun hiç birşey yükleyemiyorum

deloyloy

4 Haziran 2008; 16:30:48 

quote:

quote:

5700 -->> N81

2.2''-->>>2.4'' Ekran boyutu

2.5mm-->>3.5mm AV konnektor(5700da niye 2.5mm giris var anlayabilen varsa(sozde xpress musicc)

QVGA-->>>VGA Video cekimi

taş gibi Joystick--->>Atanmış oyun tuşları+Naviwheel

900mAh-->>1050mAh Batarya yuk birikimi(siz hesap edin omrunu)

btooth+kizilotesi--->>>btooth+wifi (kizilotesi out wifi in)

jbenchmarktan islemci hizina baktim:

363mhz---->>355mhz

64 mb RAM-->>96mb RAM

zamanla pörsüyüp eğri büğrü durup hizayı bozan tuşlar(özellikle 1,2 ve 3 tuşları)--->>>mis gibi rahat rahat yumuşacık tuşlar:

kırmızı fotograflar--->>normal fotograflar(bu kırmızılık sorunu yeni tellerde aşılmış.bunu anladım)

Bence 5700 alacaklar 3-5 ay sabretsin mis gibi bi telefonu(n81 or 8gb) 600~ytl ye kapsın..vereceğiniz 400'e değmez.

Özellikle 2. el de bakın.çünkü milletimiz kamerayı düşük gördü mü geri veriyor.bilmiyorum daha alan var mı da?sonuçta şu anki fiyatına millet onu almaz.Düşçeek.şimdi diyeceksiniz senin burada neişin var git başka yere..Bence aldığınız teli övüp de insanları yanlış yönlendirmeyin derim.ee tabi insan biraz kaliteli malzemeden yapar be kardeşim.saygılar..

Dostum o kadar bilgi o kadar olumlu bilgi verdik.Almayacaksan alma ama niye telefonu kötülüyorsun?Senin fikrine göre öyledir.Gelip 5700 bölümüne n81le kıyaslıyorsun.n81 tabiki daha güzel ve daha kaliteli olacak.Şuanki fiyatları karşılaştırırsan bile anlarsın bunu.

ne bilim niye yazdım.kafam cok karışık yaw.şu telefonu 2.4'' bide 3.5mm yapsalardı ölürlerdi sanki..öfff öfff