Taze Fotolar.Elim Titredi Galba Ama Güzel Olduğunu Düşünüyorum
|| [DA] / _xGaNqsTax_ \ [DA] || Bu lanet konuşmayı burda bitirirken, (ben) Taksi durmuşken ve siz giderken, Dokunuşlar hissiz sevgisiz bu ten, Ağlamaklı suratlara maske fondoten. Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen, Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal..
bu telefona istenilen kulaklik takilabiliyor mu bi sitede telefonun ozelliklerinde standard kulaklik girisi diye bilgi vermis.ayrica bu telefonu izmirde nerede bulablirim ? cunku hic bir sitede stoklarinda yok....
|| [DA] / _xGaNqsTax_ \ [DA] || Bu lanet konuşmayı burda bitirirken, (ben) Taksi durmuşken ve siz giderken, Dokunuşlar hissiz sevgisiz bu ten, Ağlamaklı suratlara maske fondoten. Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen, Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal..
meraba arkadaşlar daha yeni üye oldum Hakkaten çok faydalı bi site. Arkadaşlar hepinizin görüşlerini bekliyorum. Yeni telefon alcam inş. 5310 mu alayım 5700 mı sizce. Telefonun hızlı hareket etmesi ve janjanlı olması önemli olduğu için. Ne dersiniz
arkadaşlar bide 4. bilmem kaç falan siz çok şey bilionuz ya. Ben telefonu aldığımda sürümü kaç olcak. artırayımmı. neden artırayım. bide joystick'i bozulabilir ilerde diyo. joystick'den memnunmusunuz. dönen aparat sğlam gibimi duruyo. ben 370'e buldum. alsammı die düşünüom. ama 5310 da çok güzel. hepiniz saolun.
AL ARKADAŞIM ŞU ANDA NOKİANİN EN HIZLI TELEFONU 369 MHZ. BU HIZ NOKİADA İKİ TELEFONDA VAR MÜZİK ÇALARI MÜKEMMEL AL PİŞMAN OLMASSIN BEN ALTI AYDIR KULLANIYORUM HİÇ SORUN YOK JOİSTİKDE SORUN OLMUYOR.YAZILIMI DA 3,81 SEVGİLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 24 Nisan 2008; 17:49:26 >
tamam kardeş tavsiyene uyarım. sen bukadar emin konuştuktan sonra :) Niçin yeni yeni sürümler yüklüyosunuz telefona. hızını artırmak içinmi neden. Bide bu telefondan en büyük korkum alttaki dönen aparatın bozulmasından kokmam.
ya arkadaşlar nokia 5710 xpress music çıkaracağını duyurmuş. Ben 5700 mı alsam 5710 çıkınca onu mu alsam diyorum karar veremedim.Ama onun da ne zaman çıkacağı belli değil.O kadar beklemek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djakin79 -- 28 Nisan 2008; 15:09:14 >