BEN 5700 DE LANDSCPE KURULU ÇALIŞIYOR. AMA YANLIZCA GALERİ VE VİDEOLARDA EKRANI ÇEVİRİYOR.DİĞER UYGULAMALARDA ÇEVİRMİYOR.yANLIZCA GELERİ ,MEDYE VE DE KAMERAKOLAY GELSİN SEVGİLER....
peki o cihazı aldıktan sonra her bağlandığımızda ek bir ücret ödememiz gerekiyor mu?İnternetten çeşitli gps programları indiriliyor mu?türkiye yol haritası filan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 16 Şubat 2008; 18:37:30 >
ben şu an 5700 da Garmin GPS programını kullanıyorum. Birçok il mevcut (ilçe ve köyler dahil). Mükemmel çalışıyor. Bunun için ayrı bir Bluetooth GPS cihazı gerekiyor. Bunun vasıtasıyla GPS e bağlanıyosun ve ekstradan hiç bir ücret ödemiyorsun.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
5700'ın ekranını hangi programla yatay olarak kullanabiliriz?deneyen varsa yazsın lütfen.Landspace programıyla denediğimde sadece galeriye girince ekran yatay hale geliyordu.
Arkadaşalr 5700 da kulaklıkla müzik dinlerken bass lı bangır bangır dinlemek istiyorum ama ne yapsam öyle bir ekolayzır ayarı ve ses ayarı yapamadım.Sizin kullandığınız güzel ayar varsa bana söyleyebilirmisiniz?Hem ekolayzır ayarının nasıl olduğun hemde ses ayarının nasıl olduğu?
bu resimdeki kulaklık aparatında sağda 3 tane tuş var biri sesi açıyor diğeri sesi kısıyor fakat ortasındaki tuş ne işe yarıyor bilen var mı?ortasındaki tuşada basılıyor ama ne işe yarıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 25 Şubat 2008; 17:29:15 >