geçenlerde bir tanesini elime aldım 800 ytl dedi adam ama sağ ve sol seçim tuşlarında sorun vardı kenarlarında iç kısımda takılımını sağlayan çubuklar gözüküyordu bunda da kasasal olarak N73 ü aratmayacak beceriksizlikler var galiba ben öyle gördüm
geçenlerde bir tanesini elime aldım 800 ytl dedi adam ama sağ ve sol seçim tuşlarında sorun vardı kenarlarında iç kısımda takılımını sağlayan çubuklar gözüküyordu bunda da kasasal olarak N73 ü aratmayacak beceriksizlikler var galiba ben öyle gördüm
Yok bende avea da inceledim aynı sorunlar var ve telefon da farkettiyseniz
Müzik tuşlarında i tane si yok geriye sar var ileri sar var çal duraklatta var ama müziği kapama tuşu kare şeklinde olan yok.
Ben sana telefonun sonunu söylüyim
şimdi tel yaz sonunakadar 800 milyonla gitçek eyer bu telefonu kimse almassa 100-150 milyon fiyat kırcak
en sonunda 600 milyona incek herkez o zaman alıcak
Yani bu kamera ve kasa sorunlu tele kimse 800 ytl vermez diye diüşünüyorum ama 600-500 gibi bi fiyat verlir
zaten donanımhaberdede alan kimse yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavuli -- 6 Temmuz 2007; 14:40:33 >
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı