Şimdi Ara

Razer DeathAdder V2 ve Basilisk V2 oyuncu fareleri duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Razer'ın oyuncu donanımları pazarındaki çok beğenilen iki fare modeli DeathAdder ve Basilisk; yeni yılın güncellenen ilk modelleri oldu. Razer DeathAdder V2 ve Basilisk V2 oyuncu fareleri daha iyi özellikler barındırıyor.



    Razer DeathAdder V2 özellikleri ve fiyatı



    Razer DeathAdder V2 modeli Focus+ sensör güncellemesi ile etkileyici bir akıcılığa kavuşmuş. 20000DPI seviyesin ulaşabilen fare akıllı takip, asimetrik yukarı kalkma ve hareket senkronizasyon özelliklerini de sunuyor. Razer Chroma RGB aydınlatma da unutulmamış.



    Kızılötesi ışık ile basışları algılayan Razer optik tuşlarını kullanan fare hatalı çift basışları bu sayede engelliyor. Tuşlar 70 milyon basış ömrüne sahip. 8 farklı programlanabilir tuş tek bir atanabilir tuşa basarak değiştirilebiliyor. Entegre bir profil hafızasına da sahip olan Razer DeathAdder V2 modeli 70$ fiyat etiketine sahip.





    Razer Basilisk V2 özellikleri ve fiyatı



    Razer Basilisk V2 modeli de yine Focus+ sensörünü temel alıyor. Farklı olarak programlanabilir 11 adet tuş mevcut. Razer Basilisk V2 modeli 80$ fiyat etiketine sahip.



     








  • Kimin 20.000 dpi a ihtiyacı var ? Neden bu kadar yüksek dpi ile çıkış yapıyor bazı oyuncu fareleri?

  • Adamlarda 80TL ($) bizde 500TL eski modeli...

  • 1600 dpi sonrası tamamen fantazi. En önemli olan nokta switchler.
    Optik switch oldumu double click vb olmayacaktır. Sadece double click problemi yüzünden logitech bana iki adet g903 gönderdi ve gene aynı sıkıntı bitmedi. Şimdi g pro wireless gönderdiler solak olduğum için
    inanılmaz memnunum. Kablolu oyun mouseleri artık dezavantaj gibi
    kablosuz teknoloji inanılmaz rahat.

  • Razer Basilisk v1 versiyonunu kullandım tam bir çöp kesinlikle reklamların gösterişine kanmayın o eski kalitesinden eser kalmamış sıfır almış olduğum mouse 3 ayın sonunda sol klik basmamaya başlamıştı anca çok zorlarsam basıyordu bende iade ettim Logitech aldım şimdi hiç sorun yaşamıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.