Şimdi Ara

Tesla Cybertruck'ın 'kırılan camı' tişörte dönüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tesla'nın Cybertruck adlı elektrikli pickup'ının tanıtımı sırasında, araçta kullanılan zırhlı camın dayanıklılığını göstermek için sahnede bir şov yapılması planlanmıştı. Ancak işler istenildiği gibi gitmedi.



    Ayrıca Bkz.ASELSAN’ın mini zeplinleri önümüzdeki ay sınırda uçacak



    Şirketin baş tasarımcısı Franz von Holzhausen tarafından Cybertruck'ın zırhlı camına fırlatılan beyzbol topu büyüklüğündeki metal top, daha ilk denemede kurşun geçirmez olduğu iddia edilen camı ciddi şekilde çatlattı.





    Fiyatı 35 dolar



    Lansman etkinliğinde böyle olumsuz bir olayla karşılaşan Tesla, bu kötü anıyı yüzlerde gülümsemeye çevirecek bir ürün çıkardı. Şirket, metal topun darbesi nedeniyle camda oluşan kırığın desenini bir tişörte basarak satışa sundu.





    Cybertruck Bulletproof Tee adlı tişört 35 dolara satılıyor.Tesla buna ek olarak Cybertruck temalı farklı kıyafetler ve aksesuarlar de çıkardı. Ancak diğer ürünlerde kırık cam gibi eğlenceli göndermeler bulunmuyor.








  • Ya şu şirketin pazarlama anlayışına hastayım. Adamlar zamanında zombi istilasına karşı lav silahı bile sattı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle camın kırılması tanıtımın parçasıydı, haftalarca malzeme çıktı hala daha çıkarmayı başarıyorlar. Kırılması garip, kırılmaması değil, sanki zırhlı araç tanıttılar. Millet nasıl olur yaw diye gezdi. Öte yandan bu iş planlı değilse, özgüveni yüksek şekilde geçiştirerek, hatlarımızı örtmüyoruz onlardan ders çıkarıyoruz şeklinde insanlara bu tip bir pazarlama yapma yolunu seçmiş olabilirler. Her türlü çok başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68060 -- 14 Ocak 2020; 21:3:11 >
  • Tanıtımın parçası falan değildi krizi fırsata çeviriyorlar millette owwww yapıyor oluyor sana PR.
  • tesla su durumda sinavda yanlis soru yapsada100 alan ogrenci gibi. dogru yolda ilerledigi hep yeni seyler sundugu icin oyle bir positif imaj olusturmus durumdaki kusurlari bile olumlu karsilaniyor, kusurunu bile reklama cevirebiliyor.

  • Neden.böyle saçma haberleri yayınlıyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla'nın reklam, pazarlama stratejisine hayranım. Bu markayı hayranlıkla takip ediyorum adamlar herşeyi fırsata çeviriyor. Tesla son 20 yıla damga vurmuş otomobil sektöründe devrim yaratmış ve dünyanın önde gelen seçkin premium markalarını geride bırakmış bir markadır

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Bunu çoğu amerikalı şirket yapabiliyor nasıl zamanında bükülen iPhone'lar satışları azaltmadıysa aynı hesap ayrıca şuanda Tesla gibi lüks ve uzun menzilli araç üretebilen yok daha Porsche örneğini vermeyin gördük EPA testlerinde Turbo 323 km anca gidiyor...

  • Yerli araçta şunu yapsak bilhassa bizim burdakilere rezil olurduk,herkes yerden yere vururdu, adamlar bunu bile avantaja dönüştürdü.Enteresan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.