Şimdi Ara

14$'lık Xiaomi Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini kablosuz hoparlör tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Pek çok alanda olduğu gibi kablosuz hoparlör alanında da Xiaomi, fiyat-performans ürünleri piyasaya sürmeye devam ediyor. Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini adındaki yeni model oldukça ucuz.



    Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini özellikleri ve fiyatı



    Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini modeli 86 × 86 × 45mm boyutlara ve 185Gr ağırlığa sahip. Tatmin edici bir ses kalitesi sunan hoparlör gelişmiş mikrofonu ve yankı önleme teknolojisi sayesinde gelen çağrıları berrak bir şekilde karşılamanızı sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Sennheiser aktif gürültü engellemeyi biraz daha uygun fiyata sunacak



    Bluetooth 5.0 ile bağlantı kuran hoparlör ayrıca tam kablosuz özelliğe sahip. Yani iki tanesini yan yana getirdiğinizde sağ ve sol kanal stereo yayın yapabiliyor. Ürünün dikkat çekici tarafı 2000mAh kapasiteli bataryası ve 10 saate kadar kullanım süresi sunuyor. IP55 sertifikası sayesinde su ve toz sıçramalarına karşı da dayanıklı. Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini modeli sadece 14$ fiyat etiketine sahip.








  • Burda ne kadar olur ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 3-4 ay kadar önce kampanyadan 69tl ye Trust Fyber GO almıştım. Hepsiburada ürüm yorumlarına ve sözde çıkış ses gücüne kandım büyük yanıldım. Ses kalitesi müziklerde bas tiz sesleri dahası enstrumanları birbiribe karıştırdığı için rezalet. Keske 110tl ye meizu alsaymışım. Sizde çıkış ses gücüne değil tamamen temiz ses verip vermediğine bakarak markalara yönelin bşraz paraya kıyın. Xiomi de tavsiyemdir...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.