Şimdi Ara

Xiaomi, Poco F2 ismini tescilledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin uygun fiyata üst seviye yonga seti sunma amacıyla kurduğu alt markası Pocophone’un ilk modeli oldukça beğenildi. Pocophone F1 isimli bu model uzun süre kendisinden bahsettirmeyi başardı. Bu kadar başarının ardından haliyle Poco F2 modelinin ne zaman çıkacağı tartışılmaya başlandı. Bugüne kadar ara ara sızıntılar olsa da Xiaomi yeni Pocophone modeli çıkarmayacak gibi görünüyordu. Bugün ortaya çıkan isim tescili ise kafalara tekrardan soru işareti yerleştirdi.


    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi A2 Android 10 güncellemesine kavuştu

    Uzun süren bekleyiş



    Pocophone F1, 2018 yılının Ağustos ayında duyurulmuştu. O zamandan bu yana Poco markası altında başka hiçbir model çıkmadı. Poco F2 isminin tescillenmesi ise umutları tekrar yeşertti. Çin’de yapılan bu isim tescili Poco F2’nin yolda olduğunun kanıtı nitelikte. Poco F1’in çıkışına baktığımızda ise firmanın 2018 yılının Ağustos ayındaki tanıtımı gerçekleştirmeden önce Haziran ayında isim tescili aldığını görüyoruz. Dolayısıyla ihtimaller daha da artıyor.



    Poco F1 ülkemize geç gelse de raflara yerleşmiş bir modeldi. Yine uygun fiyata üst düzey yonga seti ile karşımıza çıkacağını düşünürsek Poco F2 modeli de ülkemizde büyük başarı yakalayabilir. Bildiğiniz üzere son günler Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleri hakkında dedikodular dolanıyor. Tahminler Poco F2’nin Şubat veya Mart ayında, bu iki modelle birlikte Hindistan’da tanıtılacağı yönünde. Uzun bekleyiş değecek bir model çıkacak mı, hep birlikte göreceğiz.








  • Snapdragon 865 li gelmezse ucuz dahi olsa mevcut kitlesinin tercih edecegini sanmam yani onca aradan sonra eskimis islemci ile gelmemeli de.

  • Poco f1 ısınınca performasının %40 ına yakını kaybediyor. SD730 dan çok farkı kalmıyordu. F2 de böyle gelecekse hiç gelmesin.

    Xiaomi, Poco F2 ismini tescilledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 12 Ocak 2020; 15:14:24 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Uygun gelirse yine tutulur yeter ki fiyatı uygun gelsin.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Ozellikleriyle mi ?

    Malzemesi kotu malum. O yuzden olsa gerek isi tahliyesi de vasat ki termal darbogaz olusmakta . Yani sadece islemcisi en son olmasi da yetmiyor. Bizlere ne sunuyor ?
    Ne kadari dogru gercek alemde bilinmeli ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    F serisi amacı ucuz olması performans tam koruyamiyor korusa zaten mi 10 veya mi mix serisi neden var ki ? Ucuz olursa bir yerden kisiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsun ki işlemcisi vasatlastiriliyor orta seviye islemcili filan oluyor. Belki de sorunlu Snapdragon 845 liler ile geldi. Elde kalmış defolu ıslemci gpu pakedi anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aslında bir açıdan diyince mantıklı tam performans veremiyor olması acaba üretimdeki hatalı işlemcileri secmelerindende kaynakli olabilir. Cihazın termal kasası gram önemsemiyorlar. Ucuz nasilsa millet alıyor tarzında düşünce gerekte kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi iyi olmazmis :/ .

    O cihazi sahsen hic kullanmadim ama kullananlardan anladigim kadariyla cihazdaki islemci belli ki sorunlu elde kalanlar! Kasasi zaten basli basina kalitesiz ... Baska sorunlari da varmis F1 de ekrani filan ....

    Insanlar islemcisi guclu saniyor ama islemcisi rakiplerindeki ayni islemciler gibi degil! ... Zaten Benchmark larda da denk ayni islemciler siralamasinda da gorulmuyor!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.