Şimdi Ara

Sony, Uncharted Filminin Yönetmeni Olarak Venom'ın Yönetmenini İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun dünyasının önemli yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin bildiğiniz gibi filmi yapılıyor. Daha doğrusu yönetmen bulunabilirse filmi yapılacak. 

Son yönetmen Travis Knight'ın projeden ayrılmasından sonra henüz yeni bir yönetmen bulunamadı ancak görünen o ki Sony, Zombieland ve Venom gibi filmlerin yönetmeni olan Ruben Fleischer'ı istiyor. Sony'nin aday yönetmenler listesinin en başında Ruben Fleischer bulunuyor. 

Filmin 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor ancak büyük ihtimalle ertelenecektir. Ana karakter Drake'i Tom Holland, diğer ana karakter Sully'i ise Mark Wahlberg canlandıracak. 

• Sony yetkililerine açık çağrımdır bu filmi yönetmeye talibim, hatta senaryosunu da bırakın ben yazayım, forumdan bir kaç Ps fanboy arkadaşı da alırım yanıma en azından filmi çeker bitiririz bu işkence de biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Sony yetkililerine açık çağrımdır bu filmi yönetmeye talibim, hatta senaryosunu da bırakın ben yazayım, forumdan bir kaç Ps fanboy arkadaşı da alırım yanıma en azından filmi çeker bitiririz bu işkence de biter.
    Sony, Uncharted Filminin Yönetmeni Olarak Venom'ın Yönetmenini İstiyor

• Sıfırcı ya az bişey güldüm çok az ama fazla değil.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu film çekilemeyecek birader ,boşuna uğraşmayın iptal edin gitsin bari. Gerekte yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony e gece gece bi kiyakta ben geceyim . Bedavadan isim hakki vericem oyuna.
    Oyunun ismi ise 82.5 yildir ekilecegi soylenen ve bir turlu cekilmenin c sine yaklasamayan bu oyuna vercegim en guzel isim UNCHARTED : YILAN HIKAYESI
    Ha DLC yi unuttum sanmayin (sinemada olmazya dlc falan ginede sal;ayah) onun adida UNCHARTED : GELMEZ AYIN CARSAMBASI
    Ve benim ozel spelisitem : UNCHARTED MOVIE : SIZIN YAPACAGINIZ CEKECEGINIZ FILME so.. yim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence Sony, film yapamamak ile ilgili bir film yapsın. Kesin bu filmden daha iyi gişe yapar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Öyle bir şey yapmasınlar, venom gibi baştan savma harala gürele bir film izleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden filim çöp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.