Şimdi Ara

En iyi katlanabilir telefon | Huawei Mate X'i Amerika'da kullandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Huawei'in katlanabilir telefon modeli Mate X'i detaylıca kullanma şansı yakaladık. CES 2020 Fuarı kapsamında büyük bir stand açan Huawei, ambargosuna maruz kaldığı ülkede, telefon tarafındaki en önemli mühendislik ürünü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gelin hep birlikte şu an ki katlanabilir telefonlar arasında en iyi olan Mate X'e yakından bakalım. 



  • Cihaz hassasım, kırılganım diye bağırıyor resmen.

  • Internete entegre modemi ilen bile baglatilmamis :) . Google temel uygulamalari da olmamasina sasirmadim . Bir butunluk harmoni uyum yok. Genel manada haliyle pek merak uyandirmiyor . Amerika da kullanildim diyebilmek icin GSM operatoru uzerinden baglantili tanitim yapilmasi sart diyebiliriz :) . Muhendislik urununde GSM SIM karti taksalarmis zor olmasa gerek ama yok iste ;) ...

  • Ortası resmen buruşuk yanında hediye ütü verseler iyi olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 11 Ocak 2020; 13:30:16 >
  • Neye göre kime göre en iyi? Reklam yapıyorsanız bari reklam yazın

  • Amerika'nın ambargo koyduğu Huawei markasınının Amerika'da ki ürün tanıtımına katıldık yazsaydınız köşeye bir yere

  • Statistik S kullanıcısına yanıt
    Adam belki de bütün katlanabilir cihazları eline alıp kullandı. Oturduğu yerden sallamıyor. Size sormayı unutmuş olabilir ama bu ifadeyi kullanabilecek kadar deneyime sahip oldu. Neye göre, kime göresi de işte burada.

  • Hayır kesinlikle öyle değil, katlanabilir telefonların ilk lanse edildiği saatten itibaren DH Huawei'nin tarafını tuttu. Ya Samsung la problemleri va ya da Huaweiyle anlaşmaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes eleştirmiş, acaba hiç mi olumlu tarafı yok bu cihazın...

  • Statistik S kullanıcısına yanıt
    varsa eleştirilerinin bir dayanağı burada paylaş herkes öğrensin. kime göre neye göre en iyi sorusunun cevabını videonun içerisinde birkaç defa veriyor dikkatli izlemeli ve dinlemelisin bence. burada kıyaslama yapılırken katlanabilir ekranlı sistemleri göz önünde bulundurduğu aşikar . ama farklı bir görüşün varsa burada açık açık yazmalısın ki herkes öğrensin..

  • Statistik S kullanıcısına yanıt
    samsung tanıttıktan sonra dünya çapında olay oldu kırılan ortasından iz kalan ekranları ve piyasaya sürme işini ileri tarihe erteledi. katlanabilen ekosistemin birinci amacı nedir büyük ekranı katlayarak küçük kullanılabilen bir ekran yapmak. samsung a baktığında o koca ekranı katlıyorsun ve sana normal kullanım için küçük bir ekran bırakıyor. yani sen normalde kullanırken açmayacağın ama cihazı alma sebebin olan o katlanabilir ekranı kullanamıyorsun sana küçük bir ekranda işleri hallet diyor. tabi bu tercihtir. Üretime geçmiş piyasada bulunan cihazlar içerisinde kullanım ergonomisi açısından en iyi olan huaweidir. fold kullanım incelemeleri ve huawei kullanım incelemelerini karşılaştırdığında hangi kullanımın gündelik hayatta kolay ve kullanışlı olacağını daha iyi anlayacağını düşünüyorum.

  • cerberus001 C kullanıcısına yanıt
    Telefonlar lanse edildiği andan itibaren diyorum DH samsungu gömüp Huwaeiyi göklere çıkardı, kirilma olaylarından çok daha önce başladı diyorum. Daha telefonlara ellerini bile sürmüşlerdi. Dediğim gibi ya Huwae ile anlaşmaları var ya da samsungla sorunları, ornegin Samsung lansaman için davetiye falan göndermemiş olabilir dhye (tamamen tahmini)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip ettiysen samsung un koredeki genel merkezinede gitmişti ve orada yenilikçi birçok üründen bahsetmişti.. samung u ve huawei yi bende hiç kullanmadım ama bazı eleştiriler için kullanmaya gerek kalmıyor. ana ekranı sadece tablet modunda kullandırıp kullanıcıya sadece küçük bir ekranı gündelik kullanımda kullandırmak başlıbaşına bir eksi değilmidir sence ? sosyal medya kullanımının bukadar yaygınlaştığı günümüzde telefonla kounşmaktan çok sosyal medyada zaman geçiriyor çoğu kişi. Fold u kullandığını düşün sosyal medya için sürekli tablet moduna geömek çok kullanışlı olmaz dışarıdaki küçük ekran kalacak sana ve onuda nekadar sever kullanıcı malum..
  • Tabletin giriş ve çıkış portlarından neden bahsedilmiyor. En çok da HDMI çıkış var mı?

  • Bunu söyleyebilirim ki bu şekil fütüristik tasarıma sahip telefonlar piyasada tutulmuyor çok erken böyle şeyler için...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.