Şimdi Ara

16 GB RAM'li ilk akıllı telefon yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticileri 12 GB RAM ile donatılmış cihazlarını piyasaya sürmüş durumdalar. Amiral gemisi modellerde gördüğümüz bu bellek kapasitesi yakında daha da artacak. Zira 16 GB RAM'e sahip ilk telefon ufukta göründü.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, MIUI 12 arayüzünü resmen doğruladı



    Gelen son bilgilere göre 16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G olacak. Shark KLE-A0 model numaralı cihaz kısa süre önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) veritabanında ortaya çıkmıştı.





    Black Shark CEO'su: Cihaz hazır



    Xiaomi'nin oyun odaklı telefon kolu olan Black Shark'ın CEO'su Wu Shimin, daha önce yaptığı açıklamada 5G desteğine sahip ilk akıllı telefonlarının zaten hazır olduğunu söylemişti. Ancak hata ayıklama sürecinden geçen cihazın çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.




  • Oldukça normal bir durum. Snapdragon 865, 16 gb rami destekliyor. Elbette kullanılacaktır. Hatta snapdragon 865, lpddr5 teknolojisini de destekliyor. ddr5 ram teknolojisine sahip cihazlar da görecegiz.

  • Gören de DX12 destekliyor sanacak. Kıçık kırık telefon sanki Metro Exodus oynatıyor da 16 GB bellek koyuyorlar.

    Tanım: keriz.avi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav biz tüketiciler 16 gb ram istemiyoruz batarya istiyoruz koyun artık 6000 7000 mah pilleri bu kadar hızlı şarj teknolojisi 4000 mah batarya için olmasın ...

  • Millete destekliyorlar okadar ram i sen alışmışsın belli ! ne iş yapacak telde 16gb ram bi açıklada aydınlanalım !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GabrielPhoenix kullanıcısına yanıt
    16 gb ramin telefona bir faydası olmaz evet, ama benim demek istedigim yuksek ramli cihazlar pazarlama stratejisi olarak elbette cikacaktir. Yuksek ramli cihazlara da alismadim telefonumun rami 3 gb, bilgisayarimin rami 4 gb :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb ram ramlı telefonlar geliyorken Iphone Se2 falan alınmaz. Eskiden Ramlar +1gb artıyordu şimdi yeni telefonlarda +4gb artıyor devir değişti

  • Önemli olan ddr5 teknolojisiydi geldi. Ram kapasitesi yüksek diye telefon alan hatrı sayılır bir kitle var. Özellikle hintli ve çinli teknolojiden anladığını sanan yodalar çok sever rami. 6 gb ramli cihaza +2 gb sistem depolamasından alıp ekleyen adamlar gördü bu gözler.

  • kamerayla ram arttırmaktan ileri gidemiyorlar artık.
  • hayaller hayatlar

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    O kadar donanıma rağmen yine de iPhone'dan ucuz olacak.

    En azından paranın karşılığı var apple gibi kazıklayıp durmuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16GB RAM ne yapacaksın sanki aynı anda 4 oyun mu oynayacaksın? Günümüz Android ekosisteminde 4 - 6 GB gayet yeterli çünkü Android artık optimizasyon konusunda sıkıntılı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi6 var, 6 gb ram'in tamamını kullandığını görmedim. 3-4 giga arası kullanıyor.

  • HeavenForce77 kullanıcısına yanıt
    Asus'un en son çıkardığı oyun telefonunda zaten 6000 mah batarya vardı. Samsung keza M30s ile 6000 mah getirdi

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    5000 lira verilen 2017 model Note 8’in Android 10 bile almaması kazık değil ama ondan iki yıl önce 2015’te çıkan iPhone 6s’in güncelleme alıyor olması Apple’ı kazıkçı yapıyor öyle mi? Gülünç ve komik bir yorum. Donanımın temeli işlemcidir ve dolayısıyla da salt işlemci performansıdır. Snapdragon gibi render almayı beceremeyen, 4K video çekebilmek için HDR ve OIS kapattıran beş para etmez işlemcileri iPhone fiyatına satanlar kazıkçı değil öyle mi? Gören de sanki Note 10 3000 liraya satılıyor sanacak. Şu an iPhone ile aynı 10000 liraya Note 10 satılıyor. O kadar donanımmış. O kadar donanım pardon RAM koyuyorsa bir zahmet Metro Exodus açsın. Milletin gözünü boyamasın. Bazı arkadaşlar bunlara inanmaya dünden razılar anlaşılan. Eh sonuçta yolunacak kaz da lazım. Önce performans olarak Android’ler iPhone’a yetişsin sonra konuşulur kazıkçılık. Çok eskiye gitmeye bile gerek yok. 2018 model Note 9 1080p60 çekimini dahi 5 dakika yapabiliyor. 2014’te çıkan iPhone 6 bile süre sınırsız 1080p60 kayıt alıyor. Kazığa bak sen.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    16 GB ile sizin gibileri kandırıyorlar siz de atlıyorsunuz oltaya ahan da böyle. Sorsan o RAM ile ne yapacaksın kendi de bilmiyor. Halbuki onun 16 GB ile yaptığı işin aynısını 6 GB’lık telefon da yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAMın önemliliğini tartışmayın. gelecekteki tüm Android, oyunlar, uygulamalar yüksek Ram a göre optimize edilecek.

    Az ramlı telefonlar tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.

  • 1 yıl sonra telefon dünyasının ilk 256 gb ramli telefonu tanıtıldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dedi daha itunes olmadan telefonuna dosya alışverişi yapamayan insan...

    Note 8 dediğin telefonda masaüstü modu var tak type c hdmi kablo bilgisayar gibi kullan. Note 9’ta da linux çalıştırabiliyorsun.

    Evet çok güncelleme veriyor ama ya yavaşlatıyor yada pilini öldürüyorlar. Verdikleri güncellemede ne değişim var hem? Hala ios 7 görünümlü arayüzü kullanıyorlar. Güldüğün note 8 bile 2 kez arayüz değiştirdi. Önce ios, androidin sunduğu özelleştirmeyi, fonksiyonları sunsun ondan sonra stabil mi sürekli güncelleme alabiliyorlar mı görelim. Daha ios 12’ye kadar hücresel veri açma kapamak için ayarlara gidiyordunuz...

    Eğer ki android tarafında 6 gb ramli 8 gb ramli donanımlı cihazlar 500 dolar altına satılabiliyorsa apple da koyabilir hatta buna ek masaüstü modu veya macos modu koyabilir değil mi? O kadar güçlü işlemci yap sonra ne için kullan sadece video renderlamak için mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis'i açar mı?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.