Şimdi Ara

Segway’in tekerlekli koltuğu S-Pod tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bundan yaklaşık 20 yıl önce teknoloji dünyasında bir devrim yapacağını öne sürerek Ginger adını verdiği ağırlığa duyarlı scooter modeli ile sahneye çıkan Segway o gün pek bir devrim yapamamıştı ve sonrasında satışa kadar giden bir süreç başlamıştı.



    Segway S Pod özellikleri



    Segway'in sunduğu konsept aslında son kullanıcıya pek hitap eden bir tasarım değildi ancak özellikle kurumsal tarafta önemli bir referans oldu. Bugün bazı ülkeler Ginger tabanlı tek kişilik Polis araçları bile geliştirmiş durumda. Gelecekte ise akıllı şehirlerde bu tür araçlara daha fazla ilgi duyulacağı tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods ile kapışacak JBL TUNE 220 TWS ülkemizde satışa sunuldu



    CES 2020 fuarında sahne alan Segway geleceğin akıllı şehirlerine yönelik olarak S Pod adını verdiği tekerlekli bir koltuk tanıttı. Tek kişilik olan Segway S-Pod firmanın ağırlık odaklı teknolojilerini bu kez bir kumandaya sığdırmış.



    Segway S Pod elektrikli ve saatte 30Km hıza kadar ulaşabiliyor. Koltuğun yan kısmına yerleştirilen joystick benzeri bir kumanda ile koltuğu ileri,geri, sağa veya sola döndürebiliyorsunuz. Kumanda oldukça hassas ve açılı bir şekilde dönüş sağlayabiliyor.



    Bataryanın durumu koltuğun üst kısmındaki LED şeritten takip edilebiliyor. Koltuğun sinyal lambaları da unutulmamış. Lambaların renkleri mobil uygulama üzerinden ayarlanabiliyor. Koltuğu sürmek için herhangi bir tecrübe gerekmiyor. Segway S-Pod yaz aylarına doğru filo halinde satışa sunulacak.



     








  • Bunun yatak versiyonunu yapsınlar. İşe götürüp getirsin, alarm ofisteyken çalsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68060 -- 9 Ocak 2020; 21:14:30 >
  • Valla çok rahat bir şeye benziyor, obezite salgını artabilir ama, Wall-E de vardı bunlardan böyle.



  • Akülü sandalye versen binmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.