Şimdi Ara

JBL Quantum kulaklık serisi oyuncular için hazırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyuncular için bugün ses kalitesini yükselten ve noktasal ses sunan özel kulaklıklar önem taşıyor. Hemen her ses teknolojileri geliştiricisinin de oyunculara yönelik kulaklıklar hazırladığını görüyoruz. JBL buna son örnek.



    JBL Quantum özellikleri ve fiyatı



    CES 2020 fuarında tanıttığı pek çok önemli ses ürünleri arasında ilk kez oyunculara yönelik kulaklıklar da yer alıyor. JBL Quantum serisi toplamda 7 kulaklık modeli ile her segmente hitap ediyor.



    Ayrıca Bkz.MacBook modelleri artık mekansal ses sunacak



    JBL Quantum One amiral gemisi seviyesinde bir kulaklık. Firmanın kendi 360 derecelik ses teknolojisi QuantumSphere ve USB üzerinden bağlandığında kafanızı çevirdiğiniz noktadaki sese odaklanabileceğiniz kafa takip teknolojisini sunuyor. Ayrıca Netflix gibi platformlarda da 5.1 surround ses imkanı mevcut. Quantum One için 300$ fiyat etiketi mevcut.





    Quantum 800 kulaklık modeli hem 2.4GHz hem de Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. 7.1 surround ses sunan QuantumSurround özellikli kulaklık 250$ fiyat etiketine sahip. Quantum 600 aynı ses teknolojisi ve 2.4GHz bağlantı ile 200$ fiyat etiketine sahip.



    Quantum DUO kablosuz modeli Dolby Digital desteği, RGB aydınlatma ve temel anlamda kafa takip teknolojisi sunuyor. Fiyatı ise 150$. Quantum 300 modeli QuantunSurround sunan en ucuz kulaklık durumunda ve fiyatı 80$. Son iki kulaklık ise kablolu seçeneklerden oluşuyor ve fiyatları 40$’a kadar iniyor. JBL Quantum serisi Nisan ayında satışa sunulacak.



     








  • Hem JBL kalitesi, hem de her bütçeye uygun kulaklıklar, güzel bir seri olmuş, umarım başarılı olur.

  • Jbl varsa işin içinde kaliteli olacağa benziyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 8 Ocak 2020; 20:8:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JBL Quantum One kullanıyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir kulaklık. Beğenmediğim tek özelliği kulaklığı şarj ederken aynı anda kullanamıyorsunuz. Bu kadar özenilmiş güzel bir kulaklığa niye böyle saçma bir sınırlama getirmişler gerçekten akıl alır gibi değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 6 Şubat 2021; 1:59:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.