Şimdi Ara

Kojima, Death Stranding'in İlk Taslak Tasarımını Paylaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    2019 yılının önemli oyunlarından biri olan Kojima'nın son oyunu Death Stranding, konsept olarak cidden farklı bir yapımdı. Geliştirme süreci de bu yüzden önemli. Kojima da Twitter üzerinden, oyunun ilk taslağını paylaştı.
     
    Bu görsel aslında oyunun karakter tasarımcısı Yoji Shinkawa'nın, oyunun geliştirme sürecinin çok erken bir safhasında çizdiği bir görsel. Kojima ile oyunun üzerine konuştukları sırada çizilmiş. Hatta o zamanlar oyunun adı "Death Stranding" değil "Dead Stranding" olarak düşünülüyormuş.
     
    Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4 için yayınlandı. Bu yıl yaz aylarında ise PC için yayınlanacak. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
     








  • Haftalık kojima haberi de geldi thx

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kojimanın her twitini paylaşın da tam olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav arkadaş evinize gelip kafanıza silah dayatıp zorla mı okutuyorlar Kojima haberlerini? Beğenmiyorsan tıklamazsın bu kadar basit, ben gayet de seviyorum Kojima içerikli haberleri. Sıktınız artık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >


  • Kojima, Death Stranding'in İlk Taslak Tasarımını Paylaştı
  • Plat yapicam diye icim gecti icim yeminle bayilcam :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/1c/ff/d7/1cffd7f896664213babc9cf26e49803c.jpg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/1c/ff/d7/1cffd7f896664213babc9cf26e49803c.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/1c/ff/d7/1cffd7f896664213babc9cf26e49803c.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    ??

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.