Şimdi Ara

Soğuk kış günleri için geliştirilen ısıtmalı eldiven: “Candle”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Piyasada birçok örneği bulunan ısıtmalı eldivenler çoğunlukla kalın ve hantal aksesuarlar olarak dikkat çekiyor. Bu tür eldivenlerin mevcut yapıları da onları daha çok kayak gibi aktivitelerde kullanılabilir kılıyor. Piyasaya farklı bir soluk getirmek isteyen Vancouver merkezli Candle Apparel adlı şirketin bu anlamdaki çözümü ise şehir yaşamında da kullanıma uygun olarak tasarlanan “Candle” adlı eldivenler.



    Süt ipeği adı verilen ve pamuktan üç kat daha yumuşak olduğu belirtilen bir malzemenin de kullanıldığı suya ve rüzgâra dayanaklı eldivenler, aynı zamanda esnek ve nefes alabilir bir şekilde tasarlanmış.





    Dokunmatik eldiven özelliğini de barındıran giysinin en önemli kabiliyeti ise malum olduğu üzere ısıtma yeteneği. Kumaşın içinde yerleştirilmiş ve tüm parmakları kaplayan yekpare karbon fiber ısıtıcı malzeme, çıkarılabilir bir lityum polimer pilden güç alıyor. Eldivenlerin arka kısmına yerleştirilen pil, şirkete göre kullanıcının elini 50 santigrat dereceye kadar ısıtabilme imkânına sahip.



    Ayrıca Bkz.Honor MagicWatch 2 satış rekoru kırdı



    Kullanıcıların isteğine göre azaltılıp artırılabilen üç adet sıcaklık değeri bulunan eldiven, en yüksek ısı değerinde üç saat ve en düşük değerde ise altı saat kullanım süresi vadediyor.



    Kitlesel fonlama yoluyla sipariş verilen ve yıkanabilme özelliğine de sahip eldivenler için talep edilen fiyat ise 99 dolar. Eldivenlerin perakende fiyatının ise 160 dolar olması bekleniyor.








  • Sonunda günü çıkartabilmek için sırt çantamızda 8-10 tane powerbankla dolaşacağız. Eldivendi, saatti, gözlüktü, telefondu, giysiydi, bu gidişle elektrik pahalanır iyice benden söylemesi.

  • Güzel icat

  • Hemen alayım. Böyle bir şeyi bekleyen Babam gibi sevdiğim bir abim var.

  • Parmak izi okuyucularinda calisamayacak o yuzden teknoloji dostu degildir.

    Ek olarak sarj etmek gerekecek eldivenleri ... Temelden sakincali :)

  • Biraz daha zorlasan o fiyata var klima alırsın.

  • 160 dolar cebimde veyahut elimde dursa daha çok ısınırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 3 Ocak 2020; 12:21:44 >
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Pıhahshha 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işin sonunda herşey manyetik / elektirkli vs olacak ve tek güç kaynağı ile günlerce enerji sağlayacak. mesela ısınmak veya serinlemek için için tüm evi, binayı ısıtmayacağız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.