Şimdi Ara

Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir



    Büyük bir heyecanla beklenen Sony PlayStation 5 oyun konsolu hakkında neredeyse her gün yeni detaylar otaya çıkıyor. Gelen son bilgilere göre Japon teknoloji devi Mart ayında konsol için ön sipariş almaya başlayabilir.



    Ayrıca Bkz.Snapdragon 865'li Nokia 9.2 PureView'un çıkış tarihi 2020'nin sonuna ertelendi



    Böylelikle şirket PlayStation 5'i, piyasaya sürülmeden altı ay önce ön siparişe açmış olacak. Bunun dünya geneli için geçerli olacağını belirtelim. Yani aynı anda birçok ülkede ön sipariş vermek mümkün olacak.



    Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir



    Fiyat etiketi de sızdı 



    Bununla birlikte arka panelinde iki ek tuşa yer verilen yeni tasarıma sahip DualShock kontrolcüsü de sipariş edilebilecek. Ancak, yeni kontrolcünün PS5 kutusuna dahil edilip edilmeyeceği veya ayrı olarak mı satılacağı henüz belli değil.



    PlayStation 5'in teknik özellikleri konusundaki son bilgileri daha önceki haberimizde sizlere aktarmıştık. Konsolun 500 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor. Sony merakla beklenen yeni nesil oyun konsolunu 7 Ocak'ta CES 2020 fuarında sahneye çıkarabilir.




    Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/665/665287.htm







  • Dedikodu haberleri

  • bu fiyattan en az 5 bin

  • Gelsin artık, bilgisayarlarımız hazır bekliyoruz :) Yeni nesil çıksında az bilgisayarlarımıza layık oyunlar çıkmaya başlasın.

  • Exclusive oyunlarınıda Sony bi 4K 60 Hz ile güncellese ve Ps5 ile sunsa süper olur. Uncharted-God OF War-Last of Us bu oyunları oynamak için fazlasıyla sabırsızlanıyorum.Yok mu forumda Sony yetkilileri sesimizi duyuralım =)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus3441

    Exclusive oyunlarınıda Sony bi 4K 60 Hz ile güncellese ve Ps5 ile sunsa süper olur. Uncharted-God OF War-Last of Us bu oyunları oynamak için fazlasıyla sabırsızlanıyorum.Yok mu forumda Sony yetkilileri sesimizi duyuralım =)
    Muhtemelen yapacaklardır, PS5 e geçişi hızlandırmak için.
  • PS5 2ghz ise RDNA2 mimarisi ile avantajlı demektir. Mimari geliştikçe saat hızları artıyor. Xbox düşük saat hızı ile geride kalacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.