Şimdi Ara

Galaxy Tab A4s detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un giriş seviyesinde tablet pazarı için hazırladığı Galaxy Tab A4s modeli sertifika yolculuğuna başlamış durumda. Bu sayede modele ait bazı teknik detaylar da gün yüzüne çıktı.



    Galaxy Tab A4s özellikleri



    SM-T307U olarak ortaya çıkan tablet modelinde 8.39 inçlik bir ekran olduğu ifade ediliyor. Ölçüleri ise 201.9mm x 124.4mm olarak belirlenmiş. 4860MAh kapasiteli batarya 15W hızlı şarj ile destekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Epic Games mağazası 250TL değerinde 3 oyun hediye ediyor



    Bağlantı tarafında Bluetooth, WiFi AC, GPS, ANT+, LTE ve WCDMA gibi farklı versiyonlara göre ayrılacak seçenekler mevcut. İşletim sisteminin ise Android 9.0 Pie olduğu sertifikalardan anlaşılıyor.



    Giriş seviyesine hitap ettiği için tablet modelinde 3GB/4GB RAM bellek ve 32GB/64GB tarzında konfigürasyonlar olabileceği tahmin ediliyor. Exynos yonga seti konusunda ise bir bilgi yok. Galaxy Tab A4s modeli en iyi ihtimalle Galaxy S20 lansmanında karşımıza çıkacak.








  • Tabletler bana her zaman gereksiz gelmiştir. Tablet ile yapabileceğin her şeyi şuan ki telefonlar ile yapabiliyorsun zaten . Daha üst düzey işler içinde notebooklar var. Zamanla tablet piyasasının yok olacağını düşünüyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Kitap ya da online döküman okuma, cloud üzerinde döküman ya da tablo düzenleme ihtiyacı olduğunda telefonlar yetersiz kalıyor. Bunun haricinde de taşınabilir şekilde mutfak masasında ya da sağda solda bir şeyler istemek izleyenler için de yararlı ürünler. Bu saydıklarım haricinde de kullanan yoksa almamalı zaten.
    Bulutta yazılım geliştirme arttıkça dizüstü bilgisayarların yerini almaya başlayacaklar.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyordum fakat grafik ağırlıklı kitap (bilgisayar kitapları gibi) okumak için 10" boyutundaki tabletlerin yerini alabilecek bir cihaz yok gibi gözüküyor. Ihtiyaç duyunca anladım. 10"lik e-kitap okuyucuları ucuz olsa onlar tercih edilebilir fakat çok pahalılar. (hızlarını hesaba katmıyorum, kitap okumak için yeterli)

    Şahsi fikrim, 10" e-kitap okuyucuları ucuzlayana kadar veya katlanabilir cihazlar olgunlaşıncaya kadar tabletleri kullanmaya devam edeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raxetul kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, 12 inç tabletim var, pdf dergi ve çizgi roman okumak keyif.

  • "The Expanse" bilim kurgu dizisinde ki şeffaf tabletler den istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Ocak 2020; 11:33:21 >
  • https://tr.link/iObb8D

    Sizde yürüyerek ve koşarak kazanmak ister misiniz buyurun tıklayın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.