Şimdi Ara

LG’nin rulo OLED ekranı artık tavana asılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG’nin geçtiğimiz yıllarda tanıttığı ve alüminyum gövdesinin içinden rulo şeklinde yukarı çıkabilen OLED televizyonu bu yıl projeksiyon perdesi tarzında tavana asılabilecek bir yapıya kavuşmuş. CES 2020 fuarında sahneye çıkacak olan 65 inçlik OLED televizyon yine rulolanabilir tarzda.



    Her sektöre yönelik



    Tavana monte ettikten sonra kumandası ise aşağıya doğru açılmasını sağlıyorsunuz. Rulolanabilir OLED TV ekranı dikey veya yatay kullanımda ara yüzü döndüremiyor. Bu bakımdan firma kullanıma göre ara yüzü sabitlenmiş ekranlar geliştiriyor. Masa üzeri ve tavan şu anlık iki kategori durumunda.



    Ayrıca Bkz.Epic Games mağazası 250TL değerinde 3 oyun hediye ediyor



    Fuarda uçaklara yönelik olarak geliştirilen premium OLED ekranlar da görücüye çıkacak. Kabinler için 55 inçlik OLED video duvarı, koltuk araları için 55 inçlik şeffaf OLED ekran ve first class için 65 inçlik esnek OLED ekranlar hava yolu firmalarının beğenisine sunulacak.



    Son olarak sinema severler için 11. kanal ses barındıran 88 inçlik 8K Cinematic OLED ve 77 inçlik 4K ince OLED ekranlar da var. Bu televizyonlarda ses panele entegre edilmiş. Ayrıca sınıflar için 4 kaleme kadar aynı anda destek sunan 88 inçlik dokunmatik bir ekran da mevcut.








  • Derinlik hissi için üst ve yan duvarlarda ekran fikri oldukça güzel geliyor.

  • Rulo ekranların kargolaması kolay olduğu için, bir gün Aliexpress' de uygun fiyatla bunların satıldığını görecek miyiz acaba...

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına o günler gelirde, bize yine vergisiyle yabancıların alabildiğinden 2-3 kat pahalıya gelir :/ Sanki biz euro ile onlar tl ile maaş alıyor.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    sorun tamda bu zihniyet den kaynaklı. neden ucuza alamıyoruz sorusunu sorduğumuz sürece bir şey değişmeyecek. sorgulanması gereken neden biz üretip satamıyoruz olması gerekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Yurt dışına o günler gelirde, bize yine vergisiyle yabancıların alabildiğinden 2-3 kat pahalıya gelir :/ Sanki biz euro ile onlar tl ile maaş alıyor.
    Aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.