Şimdi Ara

Huawei yeni ekran tedarikçisini Çin'de buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Gelen son bilgilere göre Çinli ekran üreticisi Visionox, gelecekte piyasaya sürülecek Honor ve Nova telefonlar için ekran tedarik etmeye başlayacak. Mi Mix Alpha'da kullanılan kıvrımlı ekranın üreticisi olan şirket aynı zamanda Mi Note 10 için de ekran tedarik etmişti.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp uygulamasına 2020 yılında gelecek yeni özellikler



    Visionox önümüzdeki yıl Huawei'nin tedarik zincirinin bir parçası olacak. Bu bilgi şirkete yakın kaynaklar tarafından doğrulandı. Visionox ekranlı ilk akıllı telefonun Honor markası altında piyasaya sürüleceği bildiriliyor.





    Ekran örnekleri gönderecek



    Çinli üretici 2020'nin Şubat ayında Huawei'ye, test etmesi için ekran örnekleri sunacak. Seri üretime ise Mart ayında geçilmesi planlanıyor.



    Bununla birlikte Visionox mevcut üretim kapasitesi ile tüm siparişleri karşılayamayabilir. Şirketin 2020'de Huawei'ye akıllı telefonları için 5 ila 10 milyon ekran tedarik edebileceği belirtiliyor.








  • çin büyük bir tehlike.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara devlet Vestel, Arçelik gibi yerli üreticilere Türkiye'de ortak bir fabrika kurmalarını ve ekran üretmelerini istediği söyleniyordu. Üreticilerde Diğer firmaların üretimde 5. kademede olduklarını, kendilerinin 1. kademeden başlayacaklarını ve diğer üreticilere yetişmelerinin pek mümkün olmadığı söyleniyordu.
    Bu söylentilerden sonra zilyon tane ekran üreticisi çıktı. Belki Samsung'a yetişemediler ama Samsung'tan ve diğer üreticilerden pazar payı aldılar. Hatta batma noktasına gelenler oldu.

  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.