Şimdi Ara

5G destekli Xiaomi Black Shark 3'ün detayları ortaya çıkmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli kaynaklardan gelen haberler, Xiaomi'nin oyuncu odaklı akıllı telefon serisi Black Shark'ın yeni modelinin onaydan geçtiği yönünde. Cihazın Black Shark 3 5G olarak adlandırılması bekleniyor.



    Xiaomi, Black Shark oyuncu telefonları ile ilgili olarak uzun bir süredir sessizliğini koruyor. Ancak gelen haberlere göre Black Shark 3 gün yüzüne çıkmak üzere. Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan SHARK KLE-A0 kod adlı cihazın Black Shark 3 5G akıllı telefon olabileceği yüksek bir ihtimal olarak gösteriliyor.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın piyasa değeri 1.3 trilyon dolara yükseldi



    2020'nin ilk yarısında piyasaya sürülecek



    Daha önce, Black Shark'ın kurucusu ve CEO'su Wu Shimin, şirketin ilk 5G cep telefonunu zaten prototip aşamasına getirdiğini ve şu anda piyasaya sürme aşamasında olduğunu söylemişti. Gelecek yılın ilk yarısında resmi olarak satışa sunulması beklenen Black Shark 5G cep telefonunun tasarımı ve teknik özellikleri ile ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil. Bilinen tek şey 5G teknolojisini destekleyecek olması.





    Black Shark'ın en son akıllı telefonu, 6.39 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 855+ işlemci, 4000 mAh pil, 27W hızlı şarj ve UFS 3.0 depolama alanı sunan Black Shark 2 Pro modeliydi. Gelecek olan üçüncü nesil cihazın ise oyuncuları memnun edecek teknik özelliklere sahip olması bekleniyor.








  • Bence oyun oynamada mesela pubg gibi oyunlarda en iyisi iPad hem spray daha kolay hemde fps ve şarj daha iyi gidiyor . Tabi böyle oyun telefonlarıda FPS olarak çok iyi ama oyun oynasam sürekli tablet alırdım galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tabletler güzel ama bence 300gr (en en fazla 350gr) dan daha ağır tabletle oyun oynamak da zulüm olur. Uzun süre elinde tutamazsın. O yüzden ipad mini alınabilir oyun için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    hocam tabletler güzel ama bence 300gr (en en fazla 350gr) dan daha ağır tabletle oyun oynamak da zulüm olur. Uzun süre elinde tutamazsın. O yüzden ipad mini alınabilir oyun için
    Valla ellerim büyük olduğu için sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum youtube/mezarcı denen biri var 4-5 saat o tabletten yayın yapıyor :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.