Şimdi Ara

Apple ve Sharp, Japan Display'in ekran üretim tesisini almak için harekete geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayınlanan yeni bir rapora göre son zamanlarda mali kriz yaşayan ve iflasın eşiğine gelen LCD ekran üreticisi Japan Display, bu durumdan kurtulmak için Hakusan fabrikasını satışa çıkardı. Bu üretim tesisiyle yakıdan ilgilenen şirketlerin ise Apple ve Sharp olduğu belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.LG yeni bütçe dostu akıllı telefonunu piyasaya sürüyor: Neon Plus



    Apple ve Sharp ortak alacak



    JDI olarak da bilinen ekran üreticisi Japan Display, rekabet ve düşük satışların getirdiği kriz nedeniyle bir üretim tesisini satmaya karar verdi. Apple ve Sharp, satış görüşmelerine katılan iki şirket ve satın almanın gerçekleşmesi durumunda bu iki şirketin hisseleri nasıl paylaşacakları ise henüz belli değil. Apple'ın en büyük tedarikçisi olan Foxconn'un alt şirketi olan Sharp, iPhone'lar için ekranlar da üretiyor ve JDI'nın tesisini devralmak, LCD paneller için üretim artışı sağlayabilir.





    Sharp konuyla ilgili olarak: "Herhangi bir satın alma işleminin kazançlarımız üzerindeki etkisini ve bunun nasıl bir risk doğuracağını gözden geçiriyoruz." açıklamasını yaparken Apple tarafından ise henüz bir açıklama yok. JDI'nın bu üretim tesisini ekipman, arazi ve binalar da dahil olmak üzere 820 milyon dolara satışa çıkardığı ifade edilirken, satın almanın Ocak ayında tamamlanması bekleniyor.








  • bizim varlık fonu buna ortak olsa keşke.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: adminia

    bizim varlık fonu buna ortak olsa keşke.
    ironi ise komik...
    degil ise cevabim: hortumlayabilmek icin mi?
  • Apple satin alirsa Samsung OLED/AMOLED uretiminden hizla vazgecebilir :) ... Umarim Apple Sharp ortakligi kisa surede gerceklesir :) ... Devir artik Mini LED ve en ideali de Micro LED surecindeyiz gerci :) ...

  • Apple satın alırsa o şirket büyür.Mini led yada micro led yatırımlarıyla çok iyi bir ekran teknolojiisi üretebilirler Apple Storeda Pro displa xdr inceledim renk doğruluğu muazzam olay aşırı canlı ekran değil renk doğruluğu siyah gibi siyah Olede rakip yanmayan bir ekran çıkarırlarsa qled miş amoled miş esamesi okunmaz.

  • Ekran için Samsung, LG'ye milyonlarca para dökmek yerine direkt fabrika almaları daha mantıklı. MicroLED ekranlar görmek dileğiyle. İlk örneğini Apple Watch'ta görürüz büyük ihtimal. Ondan önce iPad Pro ve Macbook Pro'larda miniLED'e geçiş yapacaklardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.