Şimdi Ara

LG yeni bütçe dostu akıllı telefonunu piyasaya sürüyor: Neon Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi LG, önümüzdeki yılın Şubat ayında, İspanya'nın Barcelona kendinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) amiral gemisi V60 ThinQ tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak gelen haberlere şirket yeni bütçe akıllı telefonunu, amiral gemisi modelinden daha önce piyasaya sürecek.



    Ayrıca Bkz.Yeni nesil Huawei Mate X, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek



    Tasarımında 2016 yılı esintileri var



    Neon Plus adlandırılacak olan akıllı telefon açık mavi renk ve kalın çerçevelere sahip olacak. Cihazın tasarımının 2016 yılında piyasaya sürülen akıllı telefonları anımsattığını söylemek mümkün. Akıllı telefonun render görüntüsünde ayrıca 5 MP ön, 8 MP çözünürlükte arka kamerası olduğu göze çarpıyor. Açma, kapama ve ses düğmelerine ek olarak Google Asistan için de bir düğmesi bulunan LG Neon Plus'n 3.5mm kulaklık jakı ve microUSB bağlantı noktası mevcut.





    Cihazın işlemci, RAM, ekran boyutu ve pil kapasitesi gibi önemli detayları ise şimdilik açıklanmış değil. LG Neon Plus'ın kilit ekranındaki tarih 1 Ağustos 2020'yi gösterse de cihazın CES 2020'de tanıtılabileceği ihtimali oldukça yüksek. Telekomünikasyon şirketi AT&T kanalıyla satılması beklenen akıllı telefonun global pazarlara sunulup sunulmayacağı ise soru işareti.








  • hiçbir özelliğini açıklamamışlar ama adı var
  • LG türkiye nin haberi olmayan Q70 modeli ülkeye gelsin sadece yeter! yurt dışı 400 avro belirlenmiş fiyatı ama gayet yeterli özellikler barındırıyor, bana yeter yani

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.