Şimdi Ara

Yaptırımların yıldıramadığı Huawei: “İddialı bir B planımız var”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaptırımların yıldıramadığı Huawei: “İddialı bir B planımız var”



    ABD'nin uyguladığı sıkı yaptırımlara rağmen Huawei'nin akıllı telefon satışlarını artırmayı başardığını daha önceki haberlerimizde sizlere aktarmıştık. Aynı zamanda şirketin piyasaya sürdüğü yeni telefonlarında Google uygulama ve hizmetlerini kullanamaması nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hepimiz biliyoruz.



    Ayrıca Bkz.Huawei, Nova'yı alt markaya dönüştürmeyi planlıyor



    Ancak Çinli teknoloji devi umutsuzluğa kapılmış değil. Huawei Mobil Servisleri (HMS) platformunda an itibariyle 50.000 uygulama mevcut. Bu rakam Google Play Store'a göre oldukça düşük kalsa da şirket kütüphaneyi genişletmek için var gücüyle çalışıyor.



    Yaptırımların yıldıramadığı Huawei: “İddialı bir B planımız var”



    Geliştiricilere 1 milyar dolar fon



    Medyada çıkan haberlere göre Çinliler şu anda 1 milyon geliştiricinin desteğini almış durumdalar. Buna ek olarak şirket HMS ekosisteminin genişlemesini sağlayacak geliştiricilere ödenmek üzere 1 milyar dolarlık bir fon oluşturmayı planlıyor.



    Yaptırımların yıldıramadığı Huawei: “İddialı bir B planımız var”



    Huawei başkanı Google ile işbirliğinin yeniden sağlanamaması durumunda "çok iddialı bir B planına" sahip olduklarını söyledi. Ren Zhengfei ne tür bir plandan bahsettiğini açıklamadı ancak HarmonyOS işletim sistemi ve Huawei Mobil Servisleri platformunu kastettiği açık.



    Deneyimli yönetici Huawei'nin sadece iki ila üç yıl içerisinde kendi küresel ekosistemini oluşturabileceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.




    Kaynak:https://www.ithome.com/0/465/196.htm



  • Cin kulturune ve Cinlilere adina cok guzel gelismeler ... Elbette Amerika Huawei in Cin deki hakimiyeti kifayetsizdir ... :) ...

  • Haberde kullanilan resimde whatsapp vs. yok eger HMS'de olsaydi oraya koyarlardi. resimdeki uygulamlarin cogu bati dünyasinda kullanilmiyor. Whatsapp, Instagram gibi uygulamlar olmazsa batida satmaz bu cihazlar.

  • Çin'in bakış açısını sevmem fakat sırf yapılan haksızlığa karşı Huawei telefon almayı düşünebilirim. Eminim kullanıcısını üzmeyecektir.

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Umuyorum üzülürsün haksızlık nerede ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'nin yaptigi en kotu hamlelerden biri bence. Benim gibi cok fazla kullanici Huawei'yi destekliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemen hemen her piyasada tekelleşme ile mücadele veriliyor. Android işletim sisteminin de bir alternatifi hatta daha iyisi olmalı. Çin firmalarının liberal ekonominin bütün meşru ve gayrimeşru kurallarını uygulayarak başarının sınırlarını zorlamasını da unutmamak lazım. Her kim ne derse desin ülkemizden de günün birinde Huawei gibi dev bir firma çıkacaktır mutlaka.

  • Helal olsun Huawei

  • abd hükümetinin yaptığı en yanlış hamlelerden birisi bu olarak hatırlanacak gelecekte. Resmen kendi elleriyle canavar yarattılar. Birisinin gelişmesini istiyorsan onu çaresiz bırak.

  • Haderslev kullanıcısına yanıt
    Hamleyi Google yapmadi, ABD hükümeti yapti. Google da Huawei yi birakmak istemiyor.

  • Huawei nin Türkiye ofisi haberi yapsaydı donanimhaber den daha objektif olurdu.Herkes te biliyor ki huawei nin satışlarındaki artış Çin içinde olan bir tür milliyetçi duygu bazlı artıştır ve sürekli değildir keşke çin dışındaki global piyasadaki satış rakamları açıklansa da biz de bilsek artış mı yaşanmış düşüş mü?

  • Önce kötü temennilerini yazıyorsun sonara da beni anlamaya çalışmak için soru soruyorsun. Size verecek cevabım yok, ön yargılı olarak beni baştan cezalandırmışsınız zaten.
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Sadece meraktan sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    güzel cevap
  • Google ın reklamlarından bıktık... Tereddüt etmeden Huawei kullanmaya devam edecegim?

  • anca bıdı bıdı. harmony os olacakmışta google kendi ayağına sıkmışta. huaweii destekleyeceklermişte.

    bu mesaj nası nası kayıt altında. üç sene sonra tekrar alıntılarım. harmony os android varyasyonu olmaz ise çin ve rusya gibi ülkelerde belki tutar. huaweii android kullanmayı bırakamaz bile.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.