Şimdi Ara

Pokemon oyunları Facebook platformunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan Pokemon oyunları hitap alanını genişletmeye devam ediyor. Nintendo konsollarının ardından mobil dünyada maceraya başlayan Pokemon şimdi de Facebook platformuna geldi.



    Daha fazla kişiye ulaşacak



    Pokemon karakterinin hak sahibi The Pokemon Company, seriyi daha fazla kişiye açmak için çalışmalar yaptıklarını dile getirmişti. Facebook tercihi bu anlamda seriyi daha fazla yaygınlaştırabilir.



    Ayrıca Bkz.Fortnite kendi battle royale kurallarınızı belirlemenize izin verecek



    Sosyal ağ devinde global olarak erişime açılan ilk oyun Pokemon Tower Battle oldu. Tower Battle oyununda amaç en yüksek Pokemon kulesini inşa ederek gerçek zamanlı diğer oyunculara üstün gelmek.



    Pokemon Medallion Battle ise daha çok bir kart oyunu. Bu bakımdan kart oyunlarının daha fazla ilgi gördüğü Asya-Pasifik bölgesinde erişime açıldı. Oyunda her ay yeni canavarlar eklenerek en iyi kart destesine sahip olmanız amaçlanıyor.



    Firma Facebook macerası hakkında detaylı bilgiler vermedi ancak gelecek yıl itibariyle en az iki oyunun daha Facebook Gaming sekmesine eklenmesi bekleniyor.



     








  • Gameboy oyunları da olacak mı? Önemli olan onlar.

  • Valla pokemon mu yaygınlaşır, yoksa zombiland e dönen facebook mu canlanır bilemedim. Pokemon'un fan kitlesini düşününce bence faceye daha fayda sağlar bu iş. Etrafımda ciddi bir çoğunluk face öldü deyip kullanmıyor uzun zamandır, onun yerine instacı oldu herkes.

  • Sakın girip denemeyin, abi bu nintendo die böyle kararlar alıyor? İsmine yakışmıyacak oyunlar çıkardı mobilede de.OYUNUN KONUSU pokemonları üst üste dizip en yüksek pokemon kulesini almak, düşüren kaybediyor. Gerçekten acıyorum, ellerindeki isimleri böyle kullanmalarına

  • Duruma anlam veremeyenler için özetlemek gerekirse, Nintendo'nun mobil ve bu tür diğer casual platform oyunlarındaki stratejisi bir yandan markaların tanınırlığını artırırken bir yandan da casual kitleden kolay para kazanmaya çalışmak. En azından şu ana kadar verdiği izlenim böyle, spinoff oyunları farklı platformalara çıkararak insanları ana konsoldaki ana seri oyunlara çekmeye çalışıyorlar. Son yıllarda çıkan mobil Fire Emblem, Mario, Pokemon oyunlarında bu stratejiyi güdüyorlar hep. Ana seri oyunlardaki kaliteyi para uğruna bozmayacaklarının sinyalini veriyorlar, şu ana kadar da böyle devam ettiler ama gatcha oyunlarından gelen paranın tadına vardıktan sonra sözlerini tutarlar mı bilemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.