Şimdi Ara

Logitech Pebble M350 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu videomuzda Logitech'in minimalist tasarımıyla, az yer kaplamasıyla, taşınabilir yapısıyla ve Bluetooth desteğiyle öne çıkan faresi Pebble M350'ye yakından bakıyoruz. 



  • Bu kadar küçük fareleri neden tasarlıyorlar anlayamıyorum! Çocuklar için ise kabul edilebilir ama Mac'in da kullandığı gibi bu kadar küçük fareler insanın masaya değen dirseğine çok ağırlık veriyor ve parmaklar bu fareyi hareket ettirirken çok fazla kasılıyor. Bana hiç ortopedik gelmiyor ya da ben numuneyim bilemedim. Büyük, avuca oturan ve dirseği destekleyen fareler tercih edilse kötü mü olur? Malzemeden çalıyorlarsa o başka.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Kablosuz mouse arayışındayım adam gibi kablosuzlar 300tlden başlıyor. Uygun fiyatlı olanların hepsi küçücük.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1buçuk santim macbookun yanında avuca otursun diye zebellah gibi mouse mu taşıyacaksın?

  • Oturduğum yerde, kanepenin rahatlığın da laptop ile birlikte bu ürünü şu anda kullanıyorum, çok memnunum. Kalınlığı 3,5 cm i geçen yuvarlak bükümlü fareler den daha az yoruyor. Tıklama tamamen sessiz değil, ama ses az. Bundan sonra bu ürün gibi kalınlığı 2,5 cm civarı düz Logitech fare kullanacağım.
    Avucumun içini dolduran fare kuralı bundan sonra benim için geçerli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2020; 17:25:44 >
  • Birçok mouse kullanmış birisi olarak gerek taşıma rahatlığı gerek verdiği hissiyat gerek ise premium ve bana göre çok zarif oluşu ile kullandığım en güzel mouse kendisi. Küçük olması konusunda bilek ağrısından veya birtakım diğer problemlerden bahsetmişler ve fakat asla yaşamadım. Kullanımı oldukça rahat.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.