Şimdi Ara

Oppo Find X2, 50W kablosuz şarj teknolojisi ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Find X2 amiral gemisini 2020'nin ilk çeyreğinde tanıtacak. Oppo Find X2'nin tüm rakipleri için çıtayı yükseltecek en son teknolojilerle gelmesi bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.6.4 inç ekran ve dört arka kameraya sahip Oppo A91 tanıtıldı



    Daha önceki raporlar cihazın Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilmiş 5G özellikli bir akıllı telefon olacağını ortaya koydu.



    Ayrıca telefonda kullanılacak ekranın daha yüksek çözünürlüğe, tazeleme oranına, daha iyi renklere ve daha geniş dinamik aralığa sahip olacağı belirtiliyor.





    Kablosuz şarjda devrim yapabilir



    Yeni bir sızıntı, cihazın 50W kablosuz şarj teknolojisi ile piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu. Eğer bu gerçekleşirse cihaz sektörde bir devrim yapmış olacak.



    Oppo’nun mevcut 30W VOOC kablosuz şarj teknolojisi 4.000 mAh pili 80 dakika içerisinde tamamen doldurabiliyor. Yeni 50W kablosuz şarj bu süreyi kesinlikle bir saatin altına indirecek.








  • Oppo Çin'e özel ürettiği telefon versiyonlarını da Çin dışına sunmadığı sürece hep bir adım geride kalacak. Firmalar, Snapdragon 855 ve 855+ kullanan telefonları vitrinlerine koyarken Oppo bunları sadece Çin pazarına sürüyor. Çin dışına da alt versiyon işlemcili telefonlarını yüksek fiyatlara sürerek kullanıcıların onu tercih etmesini bekliyor.. Buna örnek olarak reno ace modeli ve reno2 ve reno2 z modellerini gösterebiliriz. Stratejilerini böyle devam ettirirlerse hep ikinci planda kalacaklar, yazık. Halbuki mobil dünyasında kullanılan patent sayıları azımsanamayacak kadar çok.

  • Kablolu için 100W, kablosuz için 50W'lar konuşulur oldu. Trafoya bağlarsak daha hızlı şarj eder bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne reno 10x zoom ne reno 2 modeli bunun yerini tutabildi kesinlikle oppo'nun ürettiği en premium cihaz el keşke global versiyonu çıksaydı ülkemizde kullanabilseydik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknolojiye sıcak bakan, yeniliğe açık olma biri olmama rağmen 50w Lik kablosuz şarj nasıl desem, güvenilir gelmiyor bana. Ben bunu şarjda unutunca kedi gelip üstüne yatarsa ne olacak mishal. Ya da ben bu telefonu alıp koyarken o elektriğe maruz kalmak beni nasıl etkileyecek?

    Kafamda deli sorular.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.