Şimdi Ara

Moto Razr 2019'un çıkış tarihi yoğun ilgiden dolayı ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moto Razr 2019'un çıkış tarihi yoğun ilgiden dolayı ertelendi 
     
    ABD'li akıllı telefon üreticisi Motorola, tuşlu telefonların devrinde piyasayı kasıp kavurmuş olan RAZR efsanesini son günlerinde olduğumuz 2019 yılında tekrar canlandırmaya karar vermiş ve günümüzün mobil teknoloji trendlerine de ayak uydurarak katlanabilir ekranlı Moto Razr 2019'u duyurmuştu.
     
    Cihazın çok yoğun bir ilgiyle karşılaşacağı pek de tahmin edilemeyecek bir durum değildi ancak görünüşe bakılırsa cihaza olan rağbet şirketin beklediğinden de daha yüksek.
     
     
    Motorola, karşı karşıya oldukları yoğun talebe daha iyi cevap verebilmek için sırasıyla 26 Aralık ve 9 Ocak günlerinde planlanan ön sipariş ve satışa sunulma tarihlerini ileriye çekmeye karar verdiğini açıkladı.
     
    Şirketin konuyla ilgili açıklaması aşağıda yer alıyor;
     
    "Kasım ayındaki duyurusundan bu yana yeni Motorola Razr, tüketicilerden benzersiz bir heyecan ve ilgi aldı. Talep çok yüksekti ve sonuç olarak arz, tahminlerimizi hızla aştı.
     
    Motorola, tüketici talebini daha iyi karşılayabilmek adına Moto Razr’ın satış fiyatını yeniden düzenlemeye ve çıkış tarihlerinde küçük değişiklikler yapmaya karar verdi. Daha fazla tüketicinin Razr'a erişebilmesini sağlamak için en uygun fiyatı ve en uygun zaman takvimi belirlemek için çalışıyoruz."
     
    Cihazın teknik özelliklerinden de kısaca söz edecek olursak; Snapdragon 710 yonga seti ile orta sınıf bir performans sunacak olan telefona 4 GB/6 GB RAM bellek ve 64 GB/128 GB depolama kapasitesi eşlik edecek. 16 MP çözünürlüğündeki kamera hem arka hem de özçekim sensörü olarak kullanılacak. 2730mAh kapasiteli bir bataryanın yer aldığı cihaz, bir sürpriz olmazsa Android 9 Pie işletim sistemi ile kutusundan çıkacak.







  • Kamerası 48 mp değil, 16 mp. Yanlış yazmışsınız.

  • İşlemci tercihi çok yanlış olan bir telefon. Ayrıca alttaki çerçevede atanabilir fiziksel tuşlar olabilirmiş. Yine de nostalji...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece kamera dizilimi ile dizayn yaptığını zanneden birbirinin aynısı onlarca telefon modelinden sonra efsane oldu bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020 de devam niteliğinde amiral gemisi işlemci, daha geniş ekran ve daha büyük bir batarya ile gelirse tadından yenmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarihinde çıkış yapan tek katlanabilir telefon Galaxy Fold oldu galiba o da sıkıntılı çıktı. Ben de böyle dikine katlanan bir telegin tercih ederdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında nokia da n95 ve diğer kızaklı telefonlarını yeniden çıkaesa iyi gelir elde edebilir..

  • Ilginin fazla olacagini ifade etmistim cunki munnecim olmaya gerek yoktu. Aklin yolu birdir ... Motorola sadece usulen tedbirli yaklasti. Bu sekilde ertelenmesi ayrica olumlu manada katalizor etkisi de yapmistir .

    Daha onceden de ifade etmistim : Motorola bu cihazinda ASLINDA tam manasina katlamiyor ama disardan kasasina gore kapaniyor gibi gorunuyor ki en idealidir. Samsung da sonrasi hemen yeni bir benzerini SIZDIRDI :) Ama Motorola gibi Samsung unki dahihane bir mekanizma ile gelmiyor . Motorola bu modeli bence yillarca tutulacaktir... Umarim ust seviye islemcili ile de cikartirlar. Ki elle tutulur bir ragbet yani satis elde edilmesini bekliyor da olabilirler...

  • Abd li demezlermi birde, Lenovo nun alt markası degilmi kendileri China.

  • Edit: 1500 dolarmış hadi oradan Telefonun videosuna baktım ilgiyi hakediyor. Fiyatı önemli tabi ama kutu içeriği efsane olmuş. Cihaz zaten en güzel katlanabilir telefon. Eski tarzda kapaklı telefonlara benziyor ki günümüzde çıkan kitap gibi açılan telefonlardan daha iyi ve daha kompakt bir tasarıma sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Aralık 2019; 13:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.