Şimdi Ara

Realme X50 5G, hızlı şarj teknolojisi VOOC 4.0'ın gelişmiş sürümüyle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin gelecek ay tanıtılması beklenen Realme X50 5G modeli ile detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Gelen haberlere göre, cihazın şarj performansı olarak kullanıcıları bir hayli tatmin edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.



    Ayrıca Bkz.iPhone SE 2 olduğu iddia edilen cihazın videosu yayınlandı



    30 dakikada yüzde 70 şarj



    Açıklanan bilgilere göre Realme X50 5G, VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisinin geliştirilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkacak. Realme'nin iddialarına göre bu teknoloji, akıllı telefonı sadee 30 dakika içinde sıfırdan yüzde 70'e kadar şarj edebilecek. Ancak burada pil kapasitesinin önemli olduğunu ve şirketin bu konuda henüz açıklama yapmadığını da belirtmemiz gerek.





    Bununla birlikte VOOC 4.0'ın bu geliştirilmiş sürümünün, akıllı beş yongalı koruma ile hız ve güvenliği dengelemek için gerçek zamanlı şarj izleme özelliği ile geleceği belirtiliyor. Piyasaya çıkış tarihi henüz açıklanmayan Realme X50 5G, şirketin açıklamalarına göre Snapdragon 765G yonga seti, eş zamanlı 5G ve WiFi bağlantı desteği, delikli ekran ve çift selfie kamerası ile gelecek.








  • 100W bekliyoruz.

  • Vooc için max 50w diyorlar.100W olayı hikaye xiaomi yine 100w olayında bir dümen yapıyor gibime geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.