Şimdi Ara

Ninja artık spor ayakkabılarınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun yayıncılığı alanı bugün milyar dolarların konuşulduğu bir alan haline geldi. Milyonlarca takipçisi olan oyun yayıncıları büyük kitlelere ulaşmak isteyenlerin hedefinde. Sadece yayın platformları değil farklı markalar da oyun yayıncıları ile çalışmaya başladı.



    Ninja Nite Jogger özellikleri ve fiyatı



    Geçtiğimiz dönemde Samsung’un böyle bir çalışmasını görmüştük. Şimdi ise ilk kez bir oyun yayıncısının adını taşıyan bir spor ayakkabısı piyasaya çıkıyor. Popüler Fortnite yayıncısı Ninja ile Adidas ortaklığı ilk meyvesini verdi.



    Ayrıca Bkz.Scuf kontrolcü markası Corsair tarafından satın alındı



    Kısa süre önce Microsoft Mixer platformuna geçerek büyük yankı uyandıran Ninja geçtiğimiz aylarda da Adidas ile ortaklık yapmıştı. Ünlü yayıncının tasarımında imzası olan yeni ayakkabı Ninja Nite Jogger adını taşıyor.



    Ninja Nite Jogger bir tarafında Ninja diğer tarafında Time In yazan örgü ve deri karışımı bir ayakkabı. Ninja’nın mavi tonlarını taşıyan ayakkabı gençler için 120$, büyükler için 150$ şeklinde fiyat etiketine sahip.








  • Rezilliğe bak. :D

  • İşte beklediğim haber. Teşekkürler DH.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az daha başka ayakkabı alıyordum süper oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstünde başkasının adı olan bir ayakkabıyı giymek de ne bileyim...

  • İnsan sevdiği bir ünlünün ya da takımın eşyasını almak bana anormal gelmiyor. Ben Galatasaraylıyım ve onun spor ürünlerini kullanmak hoşuma gidiyor. Bunu sadece takımlarla sınırlandırılmamalıdır. Yeni neslin ünlüleri bizim zamanımızdaki gibi futbolcu, sporcu değil. Bizim zamanımızda futbolcuların kartları vardı ve onlarla oyunlar oynardık. Ayakkabı fena olmamış. Yanında nike,adidas gibi marka yazacağına benim nelerden hoşlandığımı belirten şeylerin yer alması daha önceliklidir. (Kimiside bu marka isimlerinin yazmasının daha hoş olduğunu savuna bilir bu da o markaya olan sevgisinden gelir.)

  • Telefonlari gercekten cok tarz kaliteli. Umarim duzelirler ve yine o guzel modelleri goruruz. Cidden iyi yerleri hak ediyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.