Şimdi Ara

The Game Awards 2019 Canlı Yayını, Toplamda 45 Milyon İzlenmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geçtiğimiz hafta düzenlenen yılın son etkinliği olan, yılın en iyilerinin seçildiği ve yeni duyuruların yapıldığı oyun etkinliği The Game Awards, geçtiğimiz yıllara göre çok daha büyük bir etkinlikti. Bunu izlenme sayısıyla da netleştiriyor.
     
    Etkinliği düzenleyen Geoff Keighley' attığı bir tweet ile izleyenlere teşekkürlerini sunarken, bir istatistik de paylaşmış oldu. Geof Keighley'nin tweetine göre The Game Awards 2019 toplamda 45 milyon kez izlenmiş ve bu sayı geçen yıla göre %73 daha fazla.
     
    The Game Awards'ta ödüllerin dağıtılması haricinde, etkinlik sırasında oynanabilen oyunlar, yeni duyurulan oyunlar ve daha önce duyurulan oyunlardan edindiğimiz yeni bilgileri göz önünde bulundurursak oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olduğunu artık söyleyebiliriz.  Bu tarz etkinliklerin çoğalması ve kalitenin artması oyuncular için elbette güzel bir haber. The Game Awards 2019 etkinliğindeki tüm haberlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     








  • Son iki senenin e3 unden daha izlenesi bir etkinlikti. Yatacaktim, göz ucuyla bakayım dedim ama başından kalkamadım. Umarım bu kalitede devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 2019'dan her türlü iyiydi ama E3 2018'in tırnağı olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.