Şimdi Ara

Her eve lazım 'LG 2si1 arada çamaşır ve kurutma makinesi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sponsorlu içerik: LG'nin yüksek verim, küçük boyut ve akıllı özellikleri bir araya getirdiği yeni nesil 2si1 arada çamaşır ve kurutma makineleri; yerden, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlıyor. 
     
    LG 2020 Buharlı AIDD Çamaşır makinesi (F4V9RCP2E)



  • Hoover 11 Kg. Yıkama / 8 Kg. kurutma kullanıyoruz. NFC özelliği de mevcut. Dediğiniz standart evlerden birinde oturuyoruz. Eski 5 Kg.'lık makinenin yerine koyduk. Genişlik ve yükseklik aynı, muhtemelen derinlik biraz arttı. Üstelik bahse konu makinenin herhalde yarı fiyatına falandır. Çok param var, markaya takılırım deyip de alacak olanlara hayırlı olsun.
    Not: Reklamdan iyi para verdiler mi?
    Şu gereksiz hijyen takıntısına pompalaya pompalaya bitiremediler gitti. Alerjilerin sebebi zaten çoğunlukla bağışıklık sisteminin ne yapacağını bilemeyip vücuda saldırması sonucu oluyor. Bu da genelde aşırı hijyen içeren ortamlarda yaşandığı için vücut yeteri kadar mikropla tanışıp kendini güncelleyemiyor. Herşey gibi hijyenin de fazlası zarar. Siz hiç köyde alerjisi olan adam gördünüz mü? Adamlara tozun tezeğin içinde yaşıyor.
    kurutma makinesi bakarken, hem yıkama hem kurutma yapan makineleri gördüm. ilk başta mantıklı geldi. sonra forumları ve youtube u inceledim. şikayet ve yorumları görünce ikisinin ayrı daha iyi olduğuna karar verdim. tabi benim görüşüm. belki memnun olan vardır. bu biraz ne iş yaparsına, ne iş olsa yaparım abi deyip, hiç bir işi tam yapamayan kişileri hatırlatıyor. kağıt üzerinde iyi gibi, ama alacak kişi araştırma yapsın derim.
  • Hoover 11 Kg. Yıkama / 8 Kg. kurutma kullanıyoruz. NFC özelliği de mevcut. Dediğiniz standart evlerden birinde oturuyoruz. Eski 5 Kg.'lık makinenin yerine koyduk. Genişlik ve yükseklik aynı, muhtemelen derinlik biraz arttı. Üstelik bahse konu makinenin herhalde yarı fiyatına falandır. Çok param var, markaya takılırım deyip de alacak olanlara hayırlı olsun.
    Not: Reklamdan iyi para verdiler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Aralık 2019; 13:49:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurutma makinesi bakarken, hem yıkama hem kurutma yapan makineleri gördüm. ilk başta mantıklı geldi. sonra forumları ve youtube u inceledim. şikayet ve yorumları görünce ikisinin ayrı daha iyi olduğuna karar verdim. tabi benim görüşüm. belki memnun olan vardır. bu biraz ne iş yaparsına, ne iş olsa yaparım abi deyip, hiç bir işi tam yapamayan kişileri hatırlatıyor. kağıt üzerinde iyi gibi, ama alacak kişi araştırma yapsın derim.

  • yapay zeka varmış makinada, çamaşırın tipine göre program seçiyormuş. ulan ben ne varsa atıyorum makinaya yıkıyorum. neye göre seçecek?

  • Alerjenleri arindirmasi acisindan yenilikci guzel lakin :) : Kurutma ozelligi de olmasi cok sakincali uzun vadede. Kurutma cihazi ayri alinmali . Kurutma randimani ikisi bir arada olanlarda kesinlikle ideal degildir ve zamanla da bozulabilir ... Agirlik hesabi aslinda net agirlik degildir su ile katilmis haliyledir. Ayni seylerden farkli sonuclar beklemek kurutma ozelligin bozulmasi hakkinda naiflik olacaktir. Bastan bilin de...

  • Hibrit makineleri hicbirini sevmiyorum daha fazla sikinti yasatiyorlar. Kurutma makinesi almak istedigimde arastirma firsatim olmustu. Lg nin hem kurutma hem yikama yapabiliyor ama kurutma icin tuy toplama haznesi yok. Bunda da yoksa alacak kisilerin bi daha dueunmesinde fayda var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben size artıları söyleyim.
    direct drive motor acayip dayanıklı ve sessiz bir motor.
    uzun sürede kayış olmadığından dolayı herhangi bir sıkıntı olmuyor.
    sıkarken veya kurutmada her makine gibi sesi ama normal yıkamada çok çok sessiz.
    anti alerjik olayı da buhar ile yapılan bir işlem. Muadili markalarda buharlaştırma işlemi daha ucuz bir sistem ile yapılıyor. LG de buhar jeneratörü dediği sistem sayesinde çok yüksek derecelere daha tasarruflu ve buhar şiddetini basınçlı verebiliyor.
    buharda koku alma özelliği ise kurutma makinalarındaki gibi havalandırma programı ama ben 10 kişiden 9 unun işe yaramadığını söylediğini duydum.
    akıllı eviniz var ise thinq güzel yoksa kullanılacak bişey değil.
    her zaman buralarda olmam hadi eyw

  • Steam destekli geliyor.

  • Şu gereksiz hijyen takıntısına pompalaya pompalaya bitiremediler gitti. Alerjilerin sebebi zaten çoğunlukla bağışıklık sisteminin ne yapacağını bilemeyip vücuda saldırması sonucu oluyor. Bu da genelde aşırı hijyen içeren ortamlarda yaşandığı için vücut yeteri kadar mikropla tanışıp kendini güncelleyemiyor. Herşey gibi hijyenin de fazlası zarar. Siz hiç köyde alerjisi olan adam gördünüz mü? Adamlara tozun tezeğin içinde yaşıyor.

  • kurutmayı ve yıkamayı ayrı almayı düşünenlerdenim ve hoever fiyatları şuanda baya agresif..

  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Yani şu alerji konusuna da böyle bilip bilmeden popüler yazılar yazmıyorlar mı, neymiş köyde alerji mi varmış bu makinelere ne gerek varmış. Adı üzerinde orası köy, çamaşırlar da kapı önünde, bahçede, bağda asılıp kurutuluyor. Havalandırılmış oluyor üzerindeki molekküllerden nemden rüzgarla arınıyor. Modern kentli insanın evinde kuruttuğu çamaşırların üzerindeki nem ve kimyasal partiküller ev içinde kalıyor ve solunum yollarını etkiliyor. Buna karşı vücut direnç ve uyaran oluşturduğunda ki adı alerji oluyor, dikkate alınmaz ise astıma ve akciğer rahatsızlıklarına dönüşebiliyor. Bu tür kurutmalı makineler evde kurutmayı kolaylaştırarak ve üzerindeki kimyasalları da filtreleyerek hijyen sorununu minimuma indirip sağlıklı solunum sağlıyor. Bu yüzden evde kurutanlar için kurutma makineleri öncelikli tercih edilmeli. Tecrübe ile sabittir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Aralık 2019; 15:10:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Alerjenleri arindirmasi acisindan yenilikci guzel lakin :) : Kurutma ozelligi de olmasi cok sakincali uzun vadede. Kurutma cihazi ayri alinmali . Kurutma randimani ikisi bir arada olanlarda kesinlikle ideal degildir ve zamanla da bozulabilir ... Agirlik hesabi aslinda net agirlik degildir su ile katilmis haliyledir. Ayni seylerden farkli sonuclar beklemek kurutma ozelligin bozulmasi hakkinda naiflik olacaktir. Bastan bilin de...
    Çamaşır ve kurutma makinelerinde ağırlık hesabı, kuru çamaşıra göre yapılır.
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    iyi de bunu bana söyleyen doktordu. Köy kısmını ben uydurdum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 20 Aralık 2019; 22:14:25 >
  • çorapları tek veriyorsa yaramaz...sponsorlu içerik;gözlerimiz yaşarıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    iyi de bunu bana söyleyen doktordu. Köy kısmını ben uydurdum
    He demek 10060 mesajını da böyle uydura uydura yazarak forumda yarbay olunabiliyo.
  • Benim LG çamaşır makinem vardı bozuldu tamir parasına yeni makine aldım.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Ne alaka yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2si bir arada olan makinelerde ısı pompası olmadıkça alınmaz

  • çamaşı makinesi alırken kesinlikle bayanlara sormadan almamak lazım. en çok onlar kullanıyor ve gündemi de fazlası ile takip ediyorlar.

  • LG nin kurutmalı ve yıkamalı makinasını kullanmıştım. sesli çalışıyordu. ama o sorun değil. kurutmasıda kurutuyordu. ssatlerce sürüyordu ama çıkan giysiler ütü tutmuyordu. muazzam kırışık çıkıyordu. o yüzden geri verdim. dolap kuruluğunda ve kırıştırmadan kurutuyorsa lafım yok ama aynıysa önermem. hatta o zaman araştırmıştım. kurutmayı ayrı alsaydık gene aynı mı olacak die.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.