Şimdi Ara

Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Motorola Razr 2019'a benzeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei katlanabilir akıllı telefon serisini genişletmeye kararlı görnüyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir cihazı, Motorola Razr 2019 modeliyle benzerlik gösterecek.



    Ayrıca Bkz.Redmi K30 5G modelinin dördüncü varyantı da TENAA'da listelendi



    Daha az yer kaplayacak 



    Ortaya çıkan patent resimlerine göre, Çinli şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonunun arka panelinde dörtlü kamera modülü yer alıyor. Şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Huawei Mate X modelinin aksine, dikey olarak katlanabilecek. Çinli şirketin en büyük rakibi Samsung'un da dikey olarak katlanabilen bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını, daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk.





    Patent görselleri cihazla ilgili çok fazla detay sunmazken, Huawei'nin bu modeli ne zaman tanıtacağı konusunda ise herhangi bir bilgiye yer verilmiş değil. Dikey olarak katlanabilecek olan bu modelin Huawei Mate X'e göre en büyük avantajının ise daha az yer kaplaması olacak.








  • Katlanan telefonlara inanmiyorum, kullanissiz agir hantal bir yapilari var.



    Bunlara ayiracaklari arge yi bence daha ince ve hafif cihazlara ayirsinlar daha iyi..

  • Huawei taklid ettigine gore Motorola katlanabilir cihaziyla dogru yoldadir. Gerci sahsi fikrimi cok onceleri Motorola nin bu cihazini overek dogru yolda olduklarini da ifade etmistim DH de .

    Hatirlatmak gerekirse : Motorola bir tur iluzyon ile katlaniyor gorulse de tam katlanmiyor sadece bukuluyor ki bu da esnek ekrani ve diger mekanik aksanina da zarari yoktur... Hem kapatildiginda harbiden ufacik olmakta avucunuzda duruyor kullanmak isteyince de ekrani buyuyor. Kapali halde de ekranli olmasi ayrica bir incelik...

    Motorola tasarim odakli bu cihazi uygun fiyatli cikartarak aslinda test ediyor ki tutacakta sonrasi amiral islemciler ozelliklerle piyasayasa surulecektir.

    Huawei cakallik yapiyor :) ... Araklama zenaatkari Huawei in eline kimse su dokemez :) ... Sasirmadim :) ... Adamlar pratiksel SIFIR AR-GE ile ama yine de pahali urunleri cikartacaklar . Uyguna demiyor bakiniz :) Pahaliya :) ... Huawei klasikleri ...

  • Bu arada Razr'ın kutu açılış videosu:



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.