Şimdi Ara

DxOMark testlerinde yeni kral Huawei Mate 30 Pro 5G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yaptığı kamera testleri ile belirli kriterler ölçüsünde akıllı telefonların entegre kameralarını puanlayan DxOMark platformu sıralamayı güncelledi. Huawei Mate 30 Pro 5G versiyonu artık yeni lider.



    Yeni kral Huawei Mate 30 Pro 5G



    Huawei Mate 30 Pro 5G versiyonu yapılan testlere göre fotoğraf tarafında 134 puan alırken video tarafında da 102 puana ulaştı. Ortalama kamera puanı ise 123 olarak gerçekleşti. Böylece bugüne kadar elde edilmiş en yüksek puana çıkıldı.



    Ayrıca Bkz.New Orleans şehir yönetimi siber saldırıya uğradı, acil durum ilan edildi



    Daha önce Huawei Mate 30 Pro ve Xiaomi Mi CC9 Pro modelleri fotoğraf tarafında 130, video tarafında 100 olmak üzere ortalama 121 puana erişerek liderliği paylaşmıştı. iPhone 11 Pro Max ise 117 puanla onları takip ediyor.



    Aslında Huawei Mate 30 Pro 5G ile Huawei Mate 30 Pro birbirinden farklı cihazlar değil. Ne var ki Huawei’nin yazılım tarafında optimizasyon yaptığı anlaşılıyor. Huawei Mate 30 Pro 5G versiyonu bulanıklık, yakınlaştırma, otomatik odaklama ve gece modlarında biraz daha iyi hale gelmiş.



    Yazılım olduğu için bu iyileştirmelerin Huawei Mate 30 Pro modeline de geleceğini varsayabiliriz. Böylece bu model de 123 puan ortalamasını yakalayacaktır.








  • Video da enteresandir surekli geriden geriye dogru da gidiyor :) ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Geriye gitmekten kastınız nedir? Elinizdeki hangi veriye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Bir önceki Pro modeli 100 video puanı almışken bu telefon (Pro 5G) 102 puan almış.

    Zirvedeki diğer telefonların video puanları:
    Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition :102
    Apple iPhone 11 Pro Max: 102
    Samsung Galaxy Note 10+ 5G: 101
    Samsung Galaxy Note 10+: 98
    Oppo Reno 10x Zoom: 100

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Ayan beyan gorsellerdeki degerlerden. Zahmet etmissin...

  • İşleri bitti sadece gündem oluşturmaya çalışıyorlar

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Keşke siz de zahmet etseniz de muğlak ifadelerle konuşmak yerine yargınızı oluşturan kriterleri ortaya koyacak şekilde görselleri karşılaştırıp bizlerin de bir bakışta anlamamızı sağlayacak şekilde yorumlasanız.
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Tekrar kendio ilk yazidigima baktim muglaklik yok. Genel bir ifade de yok ... Konuy abagli bir ifadem vardir.

    Sanirim sende biraz onyargi var ... Halbuk ben ne denmisse onun uzerinden cevap yazmistim. Tekrardan bakin. Video daki basarisizligi fotograftaki kadar degil.
  • huawei haberi görmekten midem bulandı artık isterse 200 puan yapsın kimsenin umrunda değil artık bu marka

  • DxO Mark çinlilerin metresi olmuş. Verdikleri puanlar saçmalık ötesi.

  • Kraaaaaaaal...

    Adamlar LEICA ile çalışıyor, gazoz yapmıyorlar yani.

  • Yaptırımlar devam ettiği sürece büyük çoğunluk için anlam ifade etmeyen gelişmeler bunlar. Google servisler olmadan Avrupa satış fiyatını 1.099 euro olarak açıkladılar (5G'li versiyon 1.199 euro) Tamam saat hediyesi var ama fark etmez, sadece telefon alayım saatle ilgilenmiyorum diyemiyorsunuz ve bu durumdaki bir marka için fazla yüksek fiyat.

    Yeni yılın ilk aylarında muhtemelen P40 pro tanıtılacak. Huawei'nin fotoğraf konusunda P serisine abandığını göz önüne alırsak temelde yine çok iyi bir cihaz gelecektir ama Google meselesi yüzünden kuvvetle muhtemel o da pahalı bir çöp olacak. Yazık..
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmayalım. Benim umurumda.

  • Phaldor kullanıcısına yanıt
    Çöp mü? Güldürmeyin. Param olsun şu an Mate 30 Pro getirtirim. Her sisteminde Duckduckgo vb. alternatifleri kullanan biri olarak yemişim Google servislerini.

  • seamewe5 S kullanıcısına yanıt
    Ağlamayalım bir zahmet. IPhone'da güzel puanlar alıyordu bir zamanlar. Çırak ustayı geçti.

  • Dediğiniz gibi adamlar gündem oluşturmak için kesenin ağzını iyice açtılar. Her testte ilk 3'e girmek için Apple'dan, Samsung'dan daha çok para vermek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: setcom_2000

    Çöp mü? Güldürmeyin. Param olsun şu an Mate 30 Pro getirtirim. Her sisteminde Duckduckgo vb. alternatifleri kullanan biri olarak yemişim Google servislerini.
    Benim için ve emin olun birçok kullanıcı için Mate 30 Pro ve böyle olacaksa P40 Pro birer çöp..Donanımsal açıdan değil kullanıcı deneyimi bakımından..

    Servis, yazılım alternatiflerini herkes sizin kadar master seviyede bilmek ve kullanmak zorunda değil..Huawei kendisi bile, imkan olursa Google ve Android ile yola devam etmek istediğini ifade ediyor..Son kullanıcı kutudan çıkan telefona sim kartını takıp çalıştırmak ister yazılım ve rom peşinde koşmak değil..

    Elbette size hitap ediyor olabilir bu benim fikrime gülmenizi veya dijital servisleri yemenizi gerektirmez..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.