Şimdi Ara

Samsung, Türkiye'deki akıllı telefon ithalatının durdurulacağı iddialarını yalanladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Türkiye'deki akıllı telefon ithalatının durdurulacağı iddialarını yalanladı!



    Google ile Türkiye Rekabet Kurumu arasındaki anlaşmazlık sonucu, ülkemiz telefon pazarında en büyük paya sahip Samsung'un yeni cihazlarını Türkiye'ye getirmeyeceği iddiaları gündeme gelmişti. Samsung, yaptığı basın açıklaması ile iddiaları yalanladı. İşte Samsung'tan gelen resmi açıklama: 



    Ayrıca Bkz.Türkiye Rekabet Kurumu'ndan Google ile ilgili resmi açıklama geldi



    Samsung Türkiye iddiaları yalanladı



    Kamuoyuna Duyuru



    Samsung Electronics olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerin yasalarına göre ticari faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Türkiye’de Rekabet Kurumu’nun Google’ın faaliyetleri ile ilgili aldığı kararı ve bununla ilgili süreçleri yakından takip ediyoruz. 2020’de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye’deki lansman çalışmalarımıza ve planlamalarımıza devam ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.



    Rekabet Kurumu tarafından yürütülen süreçle ilgili gelişmelere göre kullanıcılarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. 



    Samsung Electronics Türkiye




    Kaynak:







  • Sonucunu beklediklerini söylemişler. Anlaşma olmazsa 2020'de yeni samsung telefonlarını görmeyiz

  • Duyuruda haberleri yalanlama yada doğrulama göremedim.
    Kamuoyu bilgilendirmesi yapılmış, planlarında bir değişiklik olmadığı, sürecin takip edildiği ve süreçle ilgili bir gelişme olursa tekrar bilgilendirme yapılacağı belirtilmiş.

  • Insanimiz coktan xiaomi, oppo, huawei’yi benimsedi. Eksikligi hissedilmeyecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir hata yapmak ticari aptallıktan öte birşey olamaz şöyle birşey olursa belki olabilir Google Türkiye ayağı kapanırsa bu olabilir.

  • Iyide onlarda google servis kullaniyor..
    Aynı durumdalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon konusunda böyle büyük bir pazarı hiçbir şirket bırakmaz, bıraksa bile kendi zararına olur.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    quote:

    2020’de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye’deki lansman çalışmalarımıza ve planlamalarımıza devam ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.


    Türkiye pazarında değişiklik yok demek. Işte gayet de yalanlama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020’de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye’deki lansman çalışmalarımıza ve planlamalarımıza devam ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yani yalanlama?



    Yalanlamak anacı ile açıklama yapan adam;



    “Planlarımızda bir değişiklik yok. Gelişmeleri takip ediyoruz, gerekirse tekrar bilgilendirme yapacağız” şekilde mi açıklama yapar yoksa;



    “Planlarımızda bir değişiklik yok. Google ile rekabet kurumu arasındaki sorum bizi bağlamıyor. Karar ne olursa olsun yeni ürünlerimizi Türkiye’ye getirmeye devam edeceğimiz” şeklinde mi açıklama yapar?



    Samsung: “Durum değişmezse artık Türkiye’ye yeni ürünlerimi getirmeyeceğim” demek yerine yukarıdaki açıklamayı yapmış anlayana. Ama gördüğüm kadarı ile DH dahil pek anlayan yok.

  • Bu işten en az etkilencek olan şirket samsung. Şu dönemde iyi kar ederler asıl. Kendi uygulama mağazaları var, kendi cloud servisleri var üstüne birde ülkeye özel rom çıkarıyorlar zaten. Türkiye romundan google uygulamalarını çıkarmak sorun olmaz onlara.

  • koskoca şirket bizim google ile bağımız yok bizi bağlamaz mı diyecek laubali bi şekilde abi siz iyi misiniz? gayet açık yalanladığı neyin tartışması bu?

  • Google uygulamalari olmamasi ile cazipligi iyicene kacacak. Huawei in yaptigi gibi yeni cikacak 2020 model ve sonrakilerinin fiyatlarini ciddi dusuk fiyattan satisa baslanmasi bekleniyor.


    Sonucta Google hizmetleri calismayacak ...

    Turkiye'de emin olun bloke de koyar Google hizmetlerine hic sasirmam.

    Turkiye resmen de-facto Rusya in kucagina itilmistir. Yandex yani Rus Yandex in sikayeti ile Turkiye Avrupa Birligindeki sikyet eden ulkelerdeki gib kendi yerli alternatif ikame hizmetlerimiz olsaydi... Turkiye resmen Ruslar yardakciligina sayunmus. Tam bir rezalttir ve ucuzu de ... Google isin icinde Rusya olmasi ile elbette temkinli ...

  • Samsung; Şimdilik buradayız, iş boka sararsa durumu tekrar değerlendireceğiz demek istemiş.

  • Piyasanın çoğu elinde çıkarsa delidir bence çıkmayacak

  • Enteresan! Samsung'un Turkiye sirketinin ismi

    SAMSUNG ELECTRONICS ISTANBUL PAZARLAMA VE TİCARET LTD. ŞTİ

    Merkezi de Hollanda'da !
    https://www.samsung.com/tr/aboutsamsung/company/bilgitoplumuhizmetleri/

    Resmi sitesinde Haber Bulteni kisminda olmasi gerekenler nedense yok!
    https://www.samsung.com/tr/news/


    Ama sosyal medyadan da haber yayilmasi ucuz hizmet anlayisidir.


    Amerikan Samsung resmi sitesnin resmi bulten sitesine bir bakin isterseniz :
    https://news.samsung.com/us/


    SAMSUNG ELECTRONICS ISTANBUL PAZARLAMA VE TİCARET LTD. ŞTİ olarak ta resmi bir aciklama yok ...





  • nasıl bir anlayış sizinki :))

    bir deli kuyuya taş atıyor sanki bu ülkede satılan android işletim sistemli tek marka samsung :)

    Haberler yalan ötesi..

    Adamlar zorla cevap veriyorlar bilgilendirme yayınlamak zorunda kalıyor..

    Hükümet yanlısı değilim ama yandaş medya ne ise onun karşısındaki medyada aynı yoldan besleniyor.. yazık..
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Devletin Google hizmetlerini bloklaması demek teknik olarak tüm Google erişimlerini kapatması demek. Bunu Çin bile yapmıyor. Sadece Google Huawei marka telefonlara yapıyor/yapıyordu.
    Mail altyapısı olarak gmail kullanan ve buna benzer bir çok servisi kullanan şirketler var, google hizmetleri kullanarak çalışan Meteoroloji gibi devlet kurumları da var. Bari asparagas haber yayanların kafasında siz olmayın.

  • arkadaş googleservislerinin kullanılması iznini vermezse xiaomi, oppo, huawei ,ardısıra ülkemize telefon getirmez.getirse ne olacak boş kutunun ötesine geçmez.google play storedaki uygulamaları indiremezsen tuşlu telefonlardan ne farkı kalır.

  • raxetul kullanıcısına yanıt
    O kafalarda olmam merak etmeyin




    Google hizmetleri malum akademiler egitim kurumlari da ic ice anlasmalari vardir . Keza bunu da ifade etmistim.

    Turkiye Google ile ZITLASMASI ikame hizmetlerde pratiksel olarak denk aynisi olmadan ve gerekli anlasmalar da olmadan Rusya ya kaymasi dusundurucudur... Kiril Alfabesine odakli bir icerik Latin Alfabelerine de esasli rekabeti olamaz olmaz da ...




    Bildigim kadariyla Google tarafindan Cin e yonelik engelleme yok ama Cin Google u herturlu engellemistir.

    Turkiye'de yakin tarihte Youtube bile engellendi zamanin devlet adami Abdullah Gul bile yasaklara ragmen kullandigini kameralar karisinda alenen ifade etmisti ...


    Turkiye icin en vahimi soyle olacak belkide :/ . Cin den Huawei den beter bir durum :/ :


    Google Turkiye ye hizmetlerine engelleme ile Turkiye de Google Hizmetlerine engelle her iki yonden de olursa savas durumu olur. Ama savaslarda en buyuk zarari siviller gorur...

    Halen Samsung Turkiye yoneticilerinden yazili beyan ifade yok! Anca birkac sosyal medyadaki fotografa yazi yazmislar. Tam bir rezalet. Insan Samsung Turkiye resmi sitesinde haber bulteni olarak ilan ederdi ve CEO mu Turkiye Muduru mu veya Mudur Yardimcisi mi kimse altina ismini de yazardi.



    Asparagas olmasi icin Turkiye in Yendex e alenen dalkavuklugunun da inkar edilmesi gerekir! Bir devlet kurumu Rus sirketi olan Yandex in haklarini savunmasi ve bundan 2020 de cikacak veya lanse edilecek cihazlarda Google iceriklerin olmamasi gibi bir durum da kimse red etmiyorken gercekleri tum ciplakligi ile ifade etmek bilinc olusturmak ta onemlidir...


    Samsung bizlere 2020 cihazlarinda Google hizmetleri ile gelecek mi ? Birsey soylemedi...


    Dedigim gibi devlet te engellerse Google da zaten kaldirilsin Turkiye cihazi derse ... Yerellestirme Turkcelestirme vs bircok yeni hizmetler de Turkiye mahrum kalabilir ...


    Bu konuda Samsung daha da vahimdir. Malum daha once de ifade ettigim gibi Bixby neden Turkce degil ? Bosuna mi para verdik ? Telefonlarda bosuna yer isgal etti hem de cihazin sozde katma degerine katilmis olarak pazarlandi.
    Samsung a da TOPLU DAVA acilmasi sart. Saka degil...

    Satin almis suan kullanmiyor olsa bile her cihaz alanaSamsung Turkiye cihazlarina para cezasi kullanicilara cihaz basina odemesi de gerekli faiziyle ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.