CM 'nin Türkiye distribütörü hangi firma veya var mı? Sadece Stacker ve iki üç farklı model soğtucusunu piyasada görebiliyorum. Bundan yaklaşık 2 sene öncesine gittiğimizde ise fan kontrol ünitesinden, fanına kadar her türlü kasa ve kasa için ürünleri alabiliyorduk. DC kapandıktan sonra böyle oldu sanırım
Cevap alamayınca biraz araştırdım ve 4 tane distribütörü olduğunu öğrendim
Artıbir Bilgisayar Tandoğan Anıt Caddesi, Güneş Apartmanı, No. 6/3 TEL: 0312223697 FAX: 0312213571
Ürün çeşitliliği bakımından Metro Elektronik biraz daha iyi ama eski modeller. Yeni çıkan CM ürünlerinide ülkemizde görmek isterdim, kasaları özellikle. (Stacker 830, 831, 832)
quote:
Orjinalden alıntı: dIsAstEr Ürün çeşitliliği bakımından Metro Elektronik biraz daha iyi ama eski modeller. Yeni çıkan CM ürünlerinide ülkemizde görmek isterdim, kasaları özellikle. (Stacker 830, 831, 832)
Stacker 830,831,832 modelleri arasındaki farklar nelerdir?Bilgi werirsen sewinirim.
Resimde farkları görebilirsin.
arkadaşlar cooler master kasaların türkiyeye gelecegi yok kaç aydır araştırıyorum sıkıldım
quote:
Orjinalden alıntı: burakakb1
arkadaşlar cooler master kasaların türkiyeye gelecegi yok kaç aydır araştırıyorum sıkıldım
Valla sen düzgün aramıyorsun demek her yerde stacker dolu alan satan yok anlamıyorum bu forumu
quote:
Orjinalden alıntı: Mdg
quote:
Orjinalden alıntı: burakakb1
Valla sen düzgün aramıyorsun demek her yerde stacker dolu alan satan yok anlamıyorum bu forumu