Şimdi Ara

OnePlus, CES 2020'de ilk akıllı saat modelini tanıtabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 7 Ocak 2020 tarihinde Las Vegas'ta düzenlenecek olan tüketici elektroniği fuarı CES, bu yıl yeni bir misafirini ağırlayacak. Etkinliğe ilk kez katılacak olan OnePlus, bu etkinlikte yeni bir ürününü tanıtmaya hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter yeni erişebilirlik özelliğini duyurdu



    Patenti 2016'da alınmıştı



    OnePlus CEO'su Pete Lau kişisel Twitter hesabından, CES 2020'ye gönderme yaparak: "Size özel bir şey göstereceğiz. Las Vegas'ta görüşürüz." şeklinde bir tweet attı. Pete Lau'nun "özel bir şey" olarak bahsettiği ürünün, şirketin ilk akıllı saat modeli olacağı söyleniyor. Zira geçtiğimiz ay Çinli şirketin böyle bir ürün geliştirdiği de ortaya çıkmıştı.




    OnePlus her ne kadar akıllı saat patentini 2016 yılında almış olsa da, ürünün kullanıcılara sunulmasının 2020 yılında gerçekleşmesi bekleniyor. Dairesel bir ekrana sahip olması beklenen cihazla birlikte, CES 2020 etkinliğinde OnePlus kulaklık modellerinin de kullanıcıların beğenisine sunulması kuvvetle muhtemel. OnePlus'ın kullanıcılara hazırladığı sürprizlerin ne olacağını öğrenmek için ise üç hafta daha beklememiz gerekecek.








  • Aklı çok olmayan ucuz saat istiyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.