Şimdi Ara

Oppo Reno 3 serisi 26 Aralık'ta tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oppo geçtiğimiz ay düzenlenen ColorOS 7 lansmanında, Aralık ayı içerisinde Reno 3 serisi akıllı telefonları tanıtacağını açıklamıştı. Şirket bu tarihin 26 Aralık olduğunu resmen duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy S11 serisini 18 Şubat'ta tanıtmayı planlıyor



    Seride üç akıllı telefon modeli olacak



    Çin'in Hangzhou kentinde düzenlenecek olan etkinlikle tanıtılacak olan yeni akıllı serisi, Reno 3, Reno 3 Pro ve Pro 5G varyantlarıyla piyasaya sürülecek. Oppo tarafından paylaşılan resmi tanıtımlarda Reno 3'ün su damlası çentikli ekran ve dörtlü kamera kurulumuyla geleceğini gösgermişti. Pro varyantının ise delikli ekran teknolojisiyle geleceği belirtildi.





    Oppo Reno 3 modelinin Snapdragon 730G yonga seti ile güçlendirildiği ifade edilirken, Pro ve 5G varyantının ise Snapdragon 765G yonga setiyle kutudan çıkacağı açıklandı. Şirket cihazları hangi yapılandırma seçenekleri ve fiyat etiketiyle satışa sunacağını henüz açıklamış değil. Tüm bunları öğrenmek için ise iki hafta daha beklememiz gerekecek.








  • Neden mekanizmali kameradan vazgectiler acaba? Ne farki kaldi reno serisinin simdi digerlerinden?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diğer birçok telefonda, flaş, mikrofon deliği gibi unsurlar ayrı gayr konumlandırılıyor ve bu durum kılıf kullanımında çirkin bir görünüm oluşmasına neden oluyor. Bu telefonda bu sorun halledilmiş. flaş da dahil tüm unsurlar aynı çerçevenin içinde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.